Kaniel Outis
80+
- Reaksiyon skoru
- 183
6 ayın en düşük fiyatı. İncelemelere baktım da kimisi ya çok övüyor kimisi yerin dibine gömüyor. Aktif kullananlar yeşillendirsin.
Malzeme kalitesi kötü oluyor genelde de şans faktörü de var biraz.Model hakkında bir şey diyemeyeceğim ama Razer ürünleri hep bir sorunlu oluyor.
1 2 hafta önce 3kdı hep6 ayın en düşük fiyatı. İncelemelere baktım da kimisi ya çok övüyor kimisi yerin dibine gömüyor. Aktif kullananlar yeşillendirsin.
Yine amazondaydı 2 3 konu açıldı
2.el 3 e indiYine amazondaydı 2 3 konu açıldı
Şimdi ayıktım 14 kasım da mi ne düşmüştü 2900 e. Bilemiyorum ya kaçıranlar olduysa buda iyi fiyat bence.Yine amazondaydı 2 3 konu açıldı
4k verdiğim bir kulaklıkta böyle sorunlar olsun istemem açıkcası.Malzeme kalitesi iyi. Ses kalitesi iyi. Basslar felan 10 numara. Tek sorunu var kronik. Bazen 1 saatte bir felan bir kaç saniyeligine ses kesiliyor veya cızırtılanıyor sonra normal devam. Ama guncellemeyi yapmaniz lazim. Yapmazsan bi gidiyodu bağlantı kapatip acmadan gelmiyodu.
Yani tek sorunu o. Cok da problem degil. Onun dışında gayet iyi. Tabi keske o sorun olmasaydi4k verdiğim bir kulaklıkta böyle sorunlar olsun istemem açıkcası.
Hem bende hem kardeşimde var böyle bir sorun yok. 2 farklı modeli var bununMalzeme kalitesi iyi. Ses kalitesi iyi. Basslar felan 10 numara. Tek sorunu var kronik. Bazen 1 saatte bir felan bir kaç saniyeligine ses kesiliyor veya cızırtılanıyor sonra normal devam. Ama guncellemeyi yapmaniz lazim. Yapmazsan bi gidiyodu bağlantı kapatip acmadan gelmiyodu.