🔥İndirim Razer Barracuda X Kablolu/Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı 3.999TL!

Malzeme kalitesi iyi. Ses kalitesi iyi. Basslar felan 10 numara. Tek sorunu var kronik. Bazen 1 saatte bir felan bir kaç saniyeligine ses kesiliyor veya cızırtılanıyor sonra normal devam. Ama guncellemeyi yapmaniz lazim. Yapmazsan bi gidiyodu bağlantı kapatip acmadan gelmiyodu.
Malzeme kalitesi nasıl iyi?Kullanmasan inanacağım.Gamepowerla aynı kalitede.Esnerken kırılacakmış hissi veriyor.Razer kulaklıklar malzeme konusunda geride.Ses seviyesi de düşük.

1764862161171.webp

bu nasıl son 1 yılın en ucuz fiyatı yazıyor

Malzeme kalitesi nasıl iyi?Kullanmasan inanacağım.Gamepowerla aynı kalitede.Esnerken kırılacakmış hissi veriyor.Razer kulaklıklar malzeme konusunda geride.Ses seviyesi de düşük.
E bende de var bu kulaklık. Gamepowerla felan alakası yok abartma. Kırılacak gibi bir his felan da vermiyor. Kafanız buyukse bilemem

Bak burda ürün. 1 seneden fazladir kullaniyorum bi ayıbını gormedim malzeme kalitesi açısından. 😄

Ekler

• 1000116465.webp
    1000116465.webp
    2.3 MB · Hit: 38
  • 1000116464.webp
    1000116464.webp
    2.3 MB · Hit: 37
Cloud 3S den iyi mi ses kasması nasıl

Model hakkında bir şey diyemeyeceğim ama Razer ürünleri hep bir sorunlu oluyor.
kronik kırılma sorunlu bu seri full bende kullandım benimkide kırıldı cloud3 alın rahatlayın valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cloud 3S den iyi mi ses kasması nasıl
cloud3 çok daha iyi ses kasmada ben razerdan cloud3e geçtim

kablosuz şart değilse bu fiyata alacağınız iem çok daha memnun eder, benim gibi kablo karmaşasından rahatsızsanız alabilirsiniz oyun için güzel.
müzik için aynı şeyi diyemem ama idare eder bence, sonuçta öyle bi beklentiye girmeden almıştım. (fiyat overprice bu arada.)

E bende de var bu kulaklık. Gamepowerla felan alakası yok abartma. Kırılacak gibi bir his felan da vermiyor. Kafanız buyukse bilemem
Gamepower fujin,cloud 2,3,arctis 5,9,hs80,void elite dahası da vardır da iste.Aralarında ki en kötü malzeme yapısı gamepower sonrasi razer.Eğer kalite görmek istiyorsanız hs80 deneyimlemelisiniz.Ses seviyesi razeri 2ye katlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,092
Üyeler
186,016
Son üye
ugurkzlkya
Geri