🔥İndirim Razer Blackshark V2 Pro 3500 TL

aynı sorunu yaşıyorum şu kampanya döneminlerinde batırıyorlar 1 yıl sorunsuzdu yine bozuldu hane halkı cart curt diyor iptal ediyor hizmetlere bağlanıyorsun 24 saat sonra açılacak diyor açılmıyor altı üstü 1 klavye almayı denedim toplu alımda yapmadım
Alıntıyı görüntüle
klavye olarak hangi marka modeli almayı denemiştiniz?

klavye olarak hangi marka modeli almayı denemiştiniz?
1762895917424.webp

Alıntıyı görüntüle
karttan parayı çekememiş olmasın ?

Sanırım bu versiyonda Synapse ile kullanılmıyor. Bende PC olanı var. Memnunum.

Biri amazon yorumlarnda şöyle yazmış;
Renk: SiyahStil: BlackShark V2 Pro | XboxDoğrulanmış Satın Alma
Ne yazık ki iade ettim. "Razer Synapse" ile uyumluluğu yokmuş. Yani "Pro" özelliklerini kullanamıyorsunuz ince ayar THX açma falan. Onun harici hem PC hem XBOX da denedim 10 numara çalışıyor ve mükemmel ses veriyor. Ama PC de "Synapse" bağlanmaması saçma olmuş. O yüzden bunu bilerek alın. "Razer Blackshark V2 Pro " düz versiyonunu almanız gerekli o da pahalı ne yazık ki.
PC de çalışıyor. Anlık PC de kullanıyorum. Ekolayzer ayarı yapamıyorsunuz ama müzik film ve oyun olmak üzere 3 temel ekolayzer ayarıyla geliyor ve üzerindeki tuştan değiştirebiliyorsunuz. Ben çok müzik kulağına sahip biri değilim o yüzden müzik modu gayet yeterli geldi bana. Oyunlarda game moda alınca herhangi bir sıkıntı olmadan rahatlıkla sesin nereden geldiğini vb. anlayabiliyorsunuz. Bazen windowsun ses ayarıyla çalışmayı bırakıyor sadece üzerindeki tekerlekten ses seviyesini değişebiliyorsunuz yan etki olara, ama onun çözümüde dongleyi çıkarıp geri takmak. Ben memnunum bence bu fiyatlara gayet alınabilir.
Snapse açılmadığı için thx açılmıyor yazmış. Acaba thx programı indirsem kulaklığı tanır mı? Snapse kulaklık için hiç kullanmadım. Barracuda x'te thx yazılımı kullanıyordum. Ama muhtemelen olmayacak.

Son düzenleme:
Ne yazık ki iade ettim. "Razer Synapse" ile uyumluluğu yokmuş. Yani "Pro" özelliklerini kullanamıyorsunuz ince ayar THX açma falan.
bu bilgi doğru mu
Zamanın da kullanmıştım thx sesi baya kötüleştiriyor onun dışın da çok fazla ellemelik ayarı yok zaten bunun için almamazlık edilmez bence

O zaman sorumu yeniliyorum MCHOSE V9 Pro mu bu mu
Kıyaslanamaz bile hocam razer sürücü ve mikrofon kalitesi olarak çok üst seviyelerde ps sürümü pc de çalışır eq ayarı için telefona bağlayıp yapabilirsin zaten bi kere yapınca ihtiyacın olmayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu ürün mü yoksa https://www.amazon.com.tr/dp/B09X5G16ZM?th=1 bu mu, 3050 tl ye linkteki ürünü aldım bugün, eğer diğer ürün daha iyiyse aldığım ürünü iade edip bu ürünü alabilirim. Nasıl yapayım fikir verirseniz sevinirim
Blackshark çok daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,927
Üyeler
184,534
Son üye
Ali duvarbaşı
Geri