Kürşat Arslan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,666
Evettelevizyon muhabbeti mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde monitör
Evettelevizyon muhabbeti mi ?
Televizyon para iadesi. Monitör değişim oldu. Hepsi benim isteğim dahilinde oldutahmin etmiştim genelde televizyon konusunda oluyor böyle şeyler , sonuç ne oldu hocam peki ?
2 ay televizyonsuz kalmak iyiydi aslında.Sorunu Halletmene Sevindim Çok Sıkıntılı Süreç
kullanan biri olarak diyorum almayın...![]()
RAZER Blackshark V2 Kulak Üstü Oyuncu KulaklıÄı Siyah
Blackshark V2 Kulak Üstü Oyuncu KulaklıÄı Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Kullanan olarak ben sorun yaşamıyorum?kullanan biri olarak diyorum almayın...
Neden beğenmediniz?kullanan biri olarak diyorum almayın...
bilgisayarda en ufak müzik bile açsam karşıya gidiyor, arkadaşlarla oyun oynuyoruz resmen onlar benim oyun sesini tamamen alıyorlar...Gençler sitede gezerken yüzde 5 indirim veriyor ekleniyorsa üstüne ekleyin.
Kullanan olarak ben sorun yaşamıyorum?
Neden beğenmediniz?
Ayarlarla hiç oynadınız mı kendi programıyla?bilgisayarda en ufak müzik bile açsam karşıya gidiyor, arkadaşlarla oyun oynuyoruz resmen onlar benim oyun sesini tamamen alıyorlar...
İlk defa sizden duydum.bilgisayarda en ufak müzik bile açsam karşıya gidiyor, arkadaşlarla oyun oynuyoruz resmen onlar benim oyun sesini tamamen alıyorlar...
forum.donanimarsivi.com
Hiçbir sorun yaşamadım ben. Hatta satıp rog delta aldıgima pişman bile oldumkullanan biri olarak diyorum almayın...
Core Mi Yoksa Düzrog delta
Düz. Ses kartlı.Core Mi Yoksa Düz![]()