Neler Yeni

Razer Blackshark V2 X Geldi Sorunsuz

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
mehmet ali oğuz
ürün bugün elime ulaştı. beklediğimden kaliteli bir ürün. gelen kod ile 7.1 driver i yükledim sorunsuz kullanmaktayım. güzel bir f p ürün paylaşımından dolayı @Abdullah Hacıgül tşkrler hocam....

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
ürün bugün elime ulaştı. beklediğimden kaliteli bir ürün. gelen kod ile 7.1 driver i yükledim sorunsuz kullanmaktayım. güzel bir f p ürün paylaşımından dolayı @Abdullah Hacıgül tşkrler hocam....
Mikrofonu nasıl? Forumda çok kişi vardı mikrofonu sorunlu çıkan, ben de dahil. Mikrofonu karşı tarafa video, oyun seslerini de iletiyor mu? Cızırtılı mı? Bir de mikrofon Realtek ayarlarını paylaşır mısınız?

AzpheduS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alper Kavak
Mikrofonu nasıl? Forumda çok kişi vardı mikrofonu sorunlu çıkan, ben de dahil. Mikrofonu karşı tarafa video, oyun seslerini de iletiyor mu? Cızırtılı mı? Bir de mikrofon Realtek ayarlarını paylaşır mısınız?
Bende de mevcut aynı sorun.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
mehmet ali oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gürültü tutmayı açınca real tek ayarından fare ws sesi kesiliyor lakin mekanik klavye sesi kesilmiyor onu çözemedim :(

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
gürültü tutmayı açınca real tek ayarından fare ws sesi kesiliyor lakin mekanik klavye sesi kesilmiyor onu çözemedim :(
Peki arkada açık olan video sesleri gidiyor mu? Windows Ses Kaydedicisi programı ile arkada video açıkken sesinizi kaydedip bir dinler misiniz? Cızırtı sorunu var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende de mevcut aynı sorun.
Windows 10 mu 11 mi kullanıyorsunuz?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ürün zaten problemsiz. Problem olarak yazanlar genel olarak ayarları yaparak problemi çözebilir. Ancak burada asıl olay indirimli fiyat aralığındaki diğer markalara göre sesinin hangi ayarı yaparsan yap düşük kalması.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
mehmet ali oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
win 10 kullanıyorum. arkada video açıkken sesimi kaydettim dinledim. sorun yok tek sorun gürültü engellemeyi açınca mekanik klavye sesi ws duyuluyor ugultu cızırtı ws yok

AzpheduS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alper Kavak
Ürün zaten problemsiz. Problem olarak yazanlar genel olarak ayarları yaparak problemi çözebilir. Ancak burada asıl olay indirimli fiyat aralığındaki diğer markalara göre sesinin hangi ayarı yaparsan yap düşük kalması.
Bunu forumda bir çok kişi söylemiş ama hiç biri yapılması gereken ayarların ne olduğunu söylememiş. Söyleyin de yapalım bari.

Peki arkada açık olan video sesleri gidiyor mu? Windows Ses Kaydedicisi programı ile arkada video açıkken sesinizi kaydedip bir dinler misiniz? Cızırtı sorunu var mı?

W11 kullanıyorum. Cızırtı bazen oluyor bazen olmuyor ama karşı tarafa ses gidiyor galiba.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,181
İsim
Burak Karadağ
Bunu forumda bir çok kişi söylemiş ama hiç biri yapılması gereken ayarların ne olduğunu söylememiş. Söyleyin de yapalım bari.

W11 kullanıyorum. Cızırtı bazen oluyor bazen olmuyor ama karşı tarafa ses gidiyor galiba.
Evet ya

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Sonuna kadar katılıyorum.

Ses gitme sorununu ilk önce donanımsal veya yazılımsal bir hata sandım. Ama sanırım bu kulaklığın kronik sorunu bu. Kulaklıktan ses dışarı çok gidiyor, mikrofon da o sesi alıyor. Endişelenecek bir şey değil yani ama can sıkıcı bir durum.

AzpheduS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alper Kavak
Sonuna kadar katılıyorum.

Ses gitme sorununu ilk önce donanımsal veya yazılımsal bir hata sandım. Ama sanırım bu kulaklığın kronik sorunu bu. Kulaklıktan ses dışarı çok gidiyor, mikrofon da o sesi alıyor. Endişelenecek bir şey değil yani ama can sıkıcı bir durum.
Benim için daha önemli olan kulaklığın sesini alması değil de daha çok mikrofonun düzgün çalışmaması.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Top Bottom