Neler Yeni

Razer Blackshark V2 X Windows 10 - Hoparlör (7.1 Surround) Seçince Ses Gelmiyor!

lagers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kenan Yılmaz
Arkadaşlar selamlar, bahsettiğim sorunu driver güncelleme vesaire derken çözemedim. Razer 7.1 Surround uygulaması yüklü. Oradan seçimi yapıyorum, ses yöneticisinden 7.1 Surround seçince ses gelmiyor. Sorun gider vs. hepsini yaptım ama çözülmedi? Ne yapmam lazım konuyla ilgili?

Ek olarak;

Eğer kutudan çıkan uygulamaya ait ID kazırken zarar gördü ise veya benim başıma geldiği gibi çalışmıyorsa Razer Facebook sayfasından iletişime geçtim ben. Kodun fotoğraflarını, mail adresi istediler. Anında yeni kod yolladılar ve uygulamaya bu sayede giriş yaptım. Bilginiz olsun arkadaşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi paylaştığım fotoğraftaki gibi Realtek seçince ses geliyor, 7.1 aktif olmuyor haliyle.. Nasıl çözebilirim? Teşekkürler.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2022-03-04 031218.png
    Ekran görüntüsü 2022-03-04 031218.png
    145.6 KB · Hit: 163
  • eereerrrrr.jpg
    eereerrrrr.jpg
    294.6 KB · Hit: 134

lagers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kenan Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardım! :)

lagers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kenan Yılmaz
Arkadaşlar bu saçma sorun hala devam ediyor yahu. Razer yazılımsal olduğunu söyledi ama driverları komple baştan yüklememe rağmen devam ediyor. Başına gelen yok mu acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes
ses butonuna basıp o kısımda da 7.1 yazanı seçeceksin ondan sonra yazılıma geçip realteki seç düzelir

lagers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kenan Yılmaz
Selamlar,

Hocam çok teşekkür ederim cevabınız için. Sorun bu şekilde başlıyor. Dediğiniz gibi yapıyorum fakat bu sefer hiçbir şekilde ses gelmiyor kulaklıktan.. :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mete
çözdünüz mü acaba? ben de muzdaribim aynı sorundan

Top Bottom