Neler Yeni

🔥İndirim Razer DeathAdder Essential Beyaz Kablolu Gaming Mouse - 591,50TL - AMAZON

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,095
İsim
Murat Orhan

Avantajlar:​

• Ergonomik Tasarım: Kullanıcılar, mouse'un uzun süreli kullanımda rahat olduğunu söylüyor.
  • Hassasiyet: 6400 DPI sensör, farklı oyun türlerinde hassas ve tepki süresi iyi olarak değerlendirilmiş.
  • Dayanıklılık: Razer ürünleri arasında uzun ömürlü olmasıyla biliniyor.
  • Fiyat Performans: Razer markasına göre uygun fiyatlı olması, bütçe dostu bir seçenek arayanlar için tercih ediliyor.

Dezavantajlar:​

• Temel Özellikler: RGB aydınlatma veya gelişmiş özelleştirme seçenekleri bulunmuyor.
  • Kablolu Bağlantı: Kablosuz modelleri tercih edenler için bir eksi olabilir.
Eğer bu özellikler senin ihtiyaçlarına uyuyorsa ve fiyatı makul geliyorsa, kullanıcıların genellikle memnun kaldığını söyleyebilirim.
6400 DPI bir avantaj sayılamaz. Dayanıklı falan değil berbat bir kasa kalitesi ve malzeme kalitesi var. Fiyat performans falan değil M300S çok daha iyi ve 500 Tl şuan fiyatı.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,195
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,432
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Razer'ın hemen hemen tüm mouse ve klavyelerini kullanım. İlk çıkan Essential ardından Deathadder Elite, Mamba ve Mamba elite'de Scroll sorunu vardı bende hala duruyor bu mouse'lar. v2 serisinden itibaren scroll sorunu çözüldü. İllaki yaşayan denk gelir ama kronik diyeceğimiz seviye de değil. Tabi bu yenilenmiş Essential'den emin değilim.
Valla kanka klavyelerinde falan sıkıntı yaşamadım yada kulaklıklarında ama mouselerinde çok çektirdi kulaklığını falan aldırırım ama mousesine tövbe

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
6400 DPI bir avantaj sayılamaz. Dayanıklı falan değil berbat bir kasa kalitesi ve malzeme kalitesi var. Fiyat performans falan değil M300S çok daha iyi ve 500 Tl şuan fiyatı.
Peki en fazla 1000 Tl kadar mouse önerebilir misin?Arkadaşa alacağız illa 1000 tl dayanmasına da gerek yok f/p olsun yeter

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,195
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Valla kanka klavyelerinde falan sıkıntı yaşamadım yada kulaklıklarında ama mouselerinde çok çektirdi kulaklığını falan aldırırım ama mousesine tövbe
Mouse'larından bende çektim yan kauçukları zamanla aşınıyor sökülüyor scroll tuşları bozuluyor şöyle diyim yaklaşık 50 adet razer çöp olmuştur sırf bu sebeplerden. Ama şu kısım güzel Arena bilgisayar garanti sürecinde değişim yapıyor o yönüyle seviyorum.

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,432
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Mouse'larından bende çektim yan kauçukları zamanla aşınıyor sökülüyor scroll tuşları bozuluyor şöyle diyim yaklaşık 50 adet razer çöp olmuştur sırf bu sebeplerden. Ama şu kısım güzel Arena bilgisayar garanti sürecinde değişim yapıyor o yönüyle seviyorum.
Evet satış sonrası desteği tr de güzel o konuda sıkıntı yok ancak ürünün dandikliğine çare olamıyor maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,095
İsim
Murat Orhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Tnc öz
almayın arkadaşlar bu mouse şuan kullanıyorum işkence gibi mouse scrollu sıkıntılı bozuk

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,095
İsim
Murat Orhan

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,615
İsim
Mertcan Uysal