Neler Yeni

Razer Deathadder v2 mini alınır mı?

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Mini şart değilse o fiyatlara razer deathadder v2 alabilirsiniz 2. el. 1 hafta önce 500 TL + kargo (97TL) ile deathadder v2 aldım temiz sarı siteden. Kullanıyorum mis gibi.

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mini şart değilse o fiyatlara razer deathadder v2 alabilirsiniz 2. el. 1 hafta önce 500 TL + kargo (97TL) ile deathadder v2 aldım temiz sarı siteden. Kullanıyorum mis gibi.
2. el düşünmüyorum hocam sıfır olsun benim olsun.
Sıfırlar arasından alınır mı?

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
2. el düşünmüyorum hocam sıfır olsun benim olsun.
Sıfırlar arasından alınır mı?
Elinize uyacağını düşünüyorsanız alınır zira küçük olduğu için elime oturmadı diyenleri gördüm. Bir de sorunuzun dışında ikinci eli o kadar yabana atmayın zira garantili faturalı ürün bulursanız bir de sizin şehrinizdeyse gider test eder alırsınız. Benim aldığım arkadaş 10 ay önce 450 TL'Ye almış fareyi, 14 ay garantisi devam ediyordu. Fatura garanti vs. her şeyiyle yolladı. Sadece stickerları yoktu içinde. Mouse'ın bugün fiyatı 1200 lira civarı. Niçin o kadar parayı vereyim? İkinci el daha mantıklı kalıyor. Tabi yine takdir hakkı sizin, attığınız da alınabilir gayet. :)

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Elinize uyacağını düşünüyorsanız alınır zira küçük olduğu için elime oturmadı diyenleri gördüm. Bir de sorunuzun dışında ikinci eli o kadar yabana atmayın zira garantili faturalı ürün bulursanız bir de sizin şehrinizdeyse gider test eder alırsınız. Benim aldığım arkadaş 10 ay önce 450 TL'Ye almış fareyi, 14 ay garantisi devam ediyordu. Fatura garanti vs. her şeyiyle yolladı. Sadece stickerları yoktu içinde. Mouse'ın bugün fiyatı 1200 lira civarı. Niçin o kadar parayı vereyim? İkinci el daha mantıklı kalıyor. Tabi yine takdir hakkı sizin, attığınız da alınabilir gayet. :)
Kardeşim için bakıyorum onun da elleri küçük olduğu için sıkıntı olacağını düşünmüyorum hocam.Cevabiniz için teşekkürler, iyi forumlar.

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Upupupup

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
mini yazması minicik olduğu anlamına gelmiyor. g300s var mesela logitech o minicik bir şey. bu razer deathadder v2 mini normal standart boy bence. ne büyük ne küçük. al geç.

Top Bottom