Neler Yeni

Razer Essential Alınır mı?

VorleN

80+ Silver
Bütçe
260

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Arkadaşlar bu mouse alınır mı? Görüntüden çok kalitesi ve uzun yıl götürmesi önemli benim için şuan ki mousem trust'ın dandirik bir modeli eğer alınmaz diyorsanız Razer Deathadder V2 mini bakabilirim ama o zamanda kulaklık bütçesinden kısman gerekir (GameNote H2016D almayı düşünüyorum)
Alınır. Kulaklık olarak Gamenote yerine 20-30 TL daha verip daha iyi model bakabilirsiniz. İsterseniz öneri yapabilirim.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Bence mouse artık eskidi, onun yerine daha iyi alternatifler var

VorleN

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence mouse artık eskidi, onun yerine daha iyi alternatifler var
Mesela ne gibi HP Omen önerilerini görüyorum da hoşuma gitmiyor HP markası onun dışında ne önerebilirsiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır. Kulaklık olarak Gamenote yerine 20-30 TL daha verip daha iyi model bakabilirsiniz. İsterseniz öneri yapabilirim.
Önerinizi bekliyorum.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tasarımı pek hoş değil ama bu fiyata 7.1 olması ilginç değerlendirmeye alıcağım.
Tasarımı kişiden kişiye göre değişir orda haklsıınız.
Fakat, 7.1 - Ses Kasma - Mikrofon konusunda sizi yarı yolda bırakmaz.

VorleN

80+ Silver
Hayır, Minecraft için değil almışken güzel bir kulaklık al diye :)
Şaka yapıyorum zaten bilgisayarıma yakında adam gibi yükseltme yapacağım ama kulaklık tasarımı hiç güzel değil bana göre o yüzden almam büyük ihtimalle.

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş

VorleN

80+ Silver
Razer DeathAdder Essential White kullanıyorum. Markanın Razer olmasına aldanmayın. İncelemem yardımcı olacaktır. https://forum.donanimarsivi.com/konu/razer-deathadder-essential-white-mouse-incelemesi.292626/
Hocam bana göre mouse kaliteliyse, yazılım desteği varsa, elime uygunsa ve tuş basışları güzelse alınır ne kadar pahalıda olsa mouse asla bana yemek hazırlamaz :) Razer Essential modeli diğer modellerine göre uygun fiyatlı olduğu için dikkatimi çekti bende siyah mouse arıyordum şuan ki farem 2.5 yıllık trust tıklama ömrü bitiyor sanırsam sağ tıka basarken 2-3 defa da 1 kere basıyor bazen kulaklığımda rampage rm-k27 kablosu temassızlık yaptığı için (13-15 noktadan) sağ pedi çalışmıyor bazen 3-4 saniyeliğine çalışıyor geri gidiyor bundan dolayı yeni kulaklık ve mouse arayış içindeyim bütçem çok fazla değil.

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
Top Bottom