Neler Yeni

RAZER ORNATA V2-G433

grkmkrkmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
görkem korkmaz
Bütçe
650
BÜTÇE MAKS.600-650TL

Biraz araştırıp 2 adet klavye buldum aslında mekanik klavye istiyorum[red switch] fakat g433 hakkında sorunlarla karşılaşanlar olmuş. Sizce bu fiyatlara giriş seviyesi bir mekanik klavye almak mı yoksa sağlam bir membran klavye mi? ve bu fiyatlara değer mi?
Başka önereceğiniz klavyeler varsa sevinirim. Bilek desteği benim için önemli. Logitech,Steelseries,Asus tarzı kendini kanıtlamış herkes tarafından bilinen markalardan önermeniz daha iyi olur.

magaza=techburada&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Razer Ornata Chroma V2 tamamen mekanik değil ki. Geçen gün bu fiyat civarında Razer Blackwidow V3 Green Switch düşmüştü. Belki tekrar düşer. Ben olsaydım onu beklerdim yine. Şimdi fiyatı 800 civarında. İlla ki düşecektir yakın tarihte.

grkmkrkmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
görkem korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Razer Ornata Chroma V2 tamamen mekanik değil ki. Geçen gün bu fiyat civarında Razer Blackwidow V3 Green Switch düşmüştü. Belki tekrar düşer. Ben olsaydım onu beklerdim yine. Şimdi fiyatı 800 civarında. İlla ki düşecektir yakın tarihte.
Green switch çok fazla ses çıkarıyor diye biliyorum. İstediğim bir şey değil açıkçası.

Top Bottom