Neler Yeni

Razer Orochi V2 Kablosuz Optik Gaming Mouse iyi fiyat!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emre Ayyıldız
FPS oyunlarında iş görür mü?
Günlük işler için çok güzel bir mouse. Babam için satın almıştım halen daha kullanıyor ve çok memnun. Mouse geldiğinde kendim test ettim. 2.4 ghz usb ile birlikte Valorant oynarken gecikme, donma, takip edememe gibi bir sorun yaşamadım. Switch sesleri çok güzel Kailh 4.0 kullanıyor. Sensörü de çok iyi fakat tek eksisi şekli. Eliniz 18cm den küçükse alın ama değilse çok küçük gelecektir elinize haberiniz olsun.

splashhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Splashhh
Günlük işler için çok güzel bir mouse. Babam için satın almıştım halen daha kullanıyor ve çok memnun. Mouse geldiğinde kendim test ettim. 2.4 ghz usb ile birlikte Valorant oynarken gecikme, donma, takip edememe gibi bir sorun yaşamadım. Switch sesleri çok güzel Kailh 4.0 kullanıyor. Sensörü de çok iyi fakat tek eksisi şekli. Eliniz 18cm den küçükse alın ama değilse çok küçük gelecektir elinize haberiniz olsun.
Çok teşekkür ederim ❤️
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok teşekkür ederim ❤️
Asus m4 iptal ettim. Az önce razer aldım. İçim rahat teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapıştırdım 1 tane teşekkür ederim.

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Cihan Bozkır
18 genişlik mi hocam?

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Enes
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mustafakaanilhan
Keşke ufaktan olaymış be
banda şimdi 1 saat oldu geleli mouse el uzunluğum 20 cm fingertipde kullanabildiğim için skıntı yaşamadım tutuş şeklini iyi düşün küçük bir mouse tam finger tip için yaratılmış mouse tutuş.png

splashhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Splashhh
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,935