steelseries en iyisidir ama bu aralarından corsair daha fprazer vs corsair set hangisi daha iyidir
fiyat performans demedim hocam para var kalite olarak soruyorumsteelseries en iyisidir ama bu aralarından corsair daha fp
o zaman sana önereceğim şu sistemi al fiyatın tam olarak kaç tl ?fiyat performans demedim hocam para var kalite olarak soruyorum
20000o zaman sana önereceğim şu sistemi al fiyatın tam olarak kaç TL ?
sadece ekipmanllar için mi ???????????20000
hocam razer setten başka ne anlayabilirsin klavye mouse kulaklık stant vsÜrünleri söylemeden bilemeyiz?
tamam 20k verebilirim sadece ekipmanasadece ekipmanllar için mi ???????????
sadece klavye+mouse+kulaklık+mouespad parası kaç TL diyorum
1 tane mi kulaklığı var Razer'ın ürünleri söyle ona göre söyleyelim hangisi daha iyi diye.hocam razer setten başka ne anlayabilirsin klavye mouse kulaklık stant vs
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam 20k verebilirim sadece ekipmana
ben bilmiyorum sadece marka biliyom en iyisnin linkini atıcan bende alacam1 tane mi kulaklığı var Razer'ın ürünleri söyle ona göre söyleyelim hangisi daha iyi diye.
Cynosa Lite ile K95 de karşılaştırabilirim.
Emredersin.ben bilmiyorum sadece marka biliyom en iyisnin linkini atıcan bende alacam
hocam çok uzatıyorsun bilmiyorum diyorum set diyorum hala kıyasla diyorsun ona kızdım kusura bakmaEmredersin.
ben bilmiyorum sadece marka biliyom en iyisnin linkini atıcan bende alacam
trol konu olduğunu bile bile yazdımhocam razer setten başka ne anlayabilirsin klavye mouse kulaklık stant vs
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam 20k verebilirim sadece ekipmana