Neler Yeni

Razer Wolverine V2 pro vs dualsense edge

ErdemoFFF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
erdem zorlu
ps5 için pro gamepad arıyorum trde bunlar hariçi alternatif yok gibi gözüküyor razer olan itopyada 5800tl edge ise 9000tl aralarındaki fiyat farkına değer mi bilmiyorum değer ise nedenleri nelerdir söyler misiniz warzone fortnite için alacağım fps oyunu tarzı fikriniz ne olur sizce teşekkür ederim.

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
ozan başaran
bence o paralara hiç çıkmayın piyasada alabileceğiniz en iyi gamepad 8bitdo ultimate bluetooth, attıklarınızın arasında wolverine daha iyi ben edgenin o kadar da iyi olduğunu düşünmüyorum düz dualsensenin hafiften upgrade edilmiş hali gibi.

ErdemoFFF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
erdem zorlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence o paralara hiç çıkmayın piyasada alabileceğiniz en iyi gamepad 8bitdo ultimate bluetooth, attıklarınızın arasında wolverine daha iyi ben edgenin o kadar da iyi olduğunu düşünmüyorum düz dualsensenin hafiften upgrade edilmiş hali gibi.
evet sadece 2 tuş eklenmiş alt tarafa ama o söylediginiz gamepad ps5 için uyumlu mu? aim asist çalışır değil mi ps5 için alcam olmadı v2 pro alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizin söylediğiniz ps5 ile uyumlu değil hocam

Son düzenleme:
Top Bottom