rdr2 oynarken alabileceğim en üst ayarlarda oynarken 4 veya 3 saat sonra bir hata veriyor bu bilgisayarlamı alakalı yoksa bilgisayarımdamı bir sıkıntı var
rdr2 oynarken alabileceğim en üst ayarlarda oynarken 4 veya 3 saat sonra bir hata veriyor bu bilgisayarlamı alakalı yoksa bilgisayarımdamı bir sıkıntı var
dostum sistemlerimiz aynı herşeyi ile bende bu sorunu yaşadım 1-2 ay önce aldım pcyi hemen rdr2 indirdim rockstara destek yazdım baya bi uğraştılar oyunun yüzde 25 gibi bir ilerlemesinden sonra bu biraz daha azaldı bekle 1dk bunun etkili olabileceğini düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Görünüşe göre çekirdek Windows İşletim Sistemi .dll dosyası çökmeleri alıyorsunuz. Bozulduğunda, bunlar birçok uygulamada sorunlara neden olma eğilimindedir.
Herhangi bir Windows bozulmasında olduğu gibi, bir virüs tarayıcısıyla başlamak iyi bir fikir olabilir. Dosya bozulması, çoğu kötü amaçlı yazılımla tamamen ilgisiz olan çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir, ancak bu tür hatalar görürseniz bir tarama çalıştırmak her zaman iyi bir fikirdir.
Virüs taraması tamamlandıktan sonra, sistem bozulmasını kontrol etmek ve umarız hasarlı dosyaları onarmak için sfc /scannow aracını kullanacağız.
Sfc /scannow komutu (Sistem Dosyası Denetleyicisi), tüm korunan Windows 7 sistem dosyalarının bütünlüğünü tarar ve mümkünse yanlış bozulmuş, değiştirilmiş/düzenlenmiş veya hasarlı sürümleri doğru sürümlerle değiştirir.
****Uyarı****
****Sistem dosyalarınızı tema gezgini/sistem dosyalarında değiştirdiyseniz, sfc /scannow çalıştırmanın explorer.exe gibi sistem dosyalarını varsayılan durumuna geri döndüreceğini unutmayın. sfc /scannow çalıştırmadan önce kaydetmek isterseniz, tema için değiştirdiğiniz sistem dosyalarınızın uygun yedeklerini alın.****
Windows 7'de SFC /SCANNOW Komutunu Çalıştırmak İçin:
1. Yükseltilmiş bir komut istemi açın:
- Başlat Menüsü->Tüm Programlar->Donatılar==>'a gidin Ardından Komut İstemi'ne sağ tıklayın ve Yönetici Olarak Çalıştır'ı seçin
2. Sistem Dosyalarını Taramak ve Onarmak İçin
NOT: Tüm korunan sistem dosyalarının bütünlüğünü tarar ve gerekirse sistem dosyalarını onarır. Lütfen yukarıya bakın.
Yükseltilmiş komut isteminde, aşağıdakileri yazın ve Enter'a basın:
sfc /scannow
NOT: Bunun tamamlanması biraz zaman alabilir.
3. Tarama tamamlandığında, umarım tüm dosyalar geçer ve "Windows Kaynak Koruması bütünlük ihlalleri bulamadı" der.
**SFC bir şeyi düzeltemezse, komutu tekrar çalıştırarak bir sonraki sefere düzeltip düzeltemeyeceğini görün. Bazen her şeyi tamamen düzeltmek için sfc /scannow komutunu 3 veya daha fazla kez çalıştırmak gerekebilir.
**Değilse, bozuk dosya oluşmadan önceki bir geri yükleme noktasını kullanarak bir Sistem Geri Yükleme çalıştırmayı deneyerek düzeltebilirsiniz. Çalışabilecek daha eski bir geri yükleme noktası bulana kadar bir Sistem Geri Yükleme işlemini tekrarlamanız gerekebilir.
Bunlardan hiçbiri sorunu çözmezse, yönetici ayrıcalıklarına sahip yeni bir Windows kullanıcı oturumu oluşturmayı deneyip oyunu oradan çalıştırmayı deneyip sorununuzu çözüp çözmediğine bakabilirsiniz.
Sorun yaşamaya devam ederseniz, lütfen bu bilete doğrudan yanıt vermekten çekinmeyin.