İşlemci & Ekran kartın ve monitörün nedir?Evet arkadaşlar benim rdr’de stutter var sebebi nedir sizce?
R9 7950x işlemci 4070 ti super ekran kartı monitörde asus tuf vg27aq1a hocam.İşlemci & Ekran kartın ve monitörün nedir?
990pro ssd 32gb ram 1200w psuPSU, RAM, SSD nedir?
Hayır hocam ağır oyunlardan tlou var onda yaşamıyorum sadece rdr de oluyor.Başka oyunlarda yaşıyor musun? Bilgisayara yeniden başlat yapıp, eski NVIDIA sürücülerinden 577.li serilerden birini kurup dener misin?
RDR ayarlarında vsync falan mı açık ayarlar sekmesinde bir şeyden kaynaklanıyor olmalı eğer sadece RDR özelinde varsa.Hayır hocam ağır oyunlardan tlou var onda yaşamıyorum sadece rdr de oluyor.
O zaman oyunla alakalı olabilir başka oyunlarda yaşamıyorsan sistemin düzgün çalışıyordur. Mouse olarak polling rate kaç? 1K Hz kullan.Hayır hocam ağır oyunlardan tlou var onda yaşamıyorum sadece rdr de oluyor.
Zaten hocam 1k hz mousem sadece tlou da bazen küçük droplar oluyor onuda sistemi komple değiştirsemde çözemedim bir türlü normalmidir sizce?O zaman oyunla alakalı olabilir başka oyunlarda yaşamıyorsan sistemin düzgün çalışıyordur. Mouse olarak polling rate kaç? 1K Hz kullan.
Bilemedim arka planda uygulama açık mı oyun oynarken? Sistem ısınmaları nasıl hiç ölçtün mü programla? Drobun çok sebebi var araştırmak lazım.Zaten hocam 1k hz mousem sadece tlou da bazen küçük droplar oluyor onuda sistemi komple değiştirsemde çözemedim bir türlü normalmidir sizce?
Hocam arkada şu kadar uygulama açık ekran kartı dereceside normal zaten 80 derece görüyor bazen garantiye gitti geldi asus yd den bilgi geldi normal dedilerBilemedim arka planda uygulama açık mı oyun oynarken? Sistem ısınmaları nasıl hiç ölçtün mü programla? Drobun çok sebebi var araştırmak lazım.
Bilgisayarı yeniden başlat yapar mısın? Sonrada windows güncellemelerini kontrol et bakalım belki faydası olur sistem rahatlar.Hocam arkada şu kadar uygulama açık ekran kartı dereceside normal zaten 80 derece görüyor bazen garantiye gitti geldi asus yd den bilgi geldi normal dediler