Neler Yeni

Rdr 2 Vulkan Oynatmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Efe Yiğit
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Yazılım, Bilgisayar
Selamlar bundan 1 yıl önce rdr 2 yi yüksek-orta karışımı ayarlarda sabit 40 50 fps ile oynayabiliyordum fakat bu yıl oynamak istediğimde bana grafik kartı tanınamadı gibisinden hatalar verdi ardından çözümünü izledim ve Direct X 12 ile başlatmayı buldum. Sorun şu ki ekran kartım çok iyi bir kart olmadığından DirectX 12 ile aşırı fazla drop yiyorum bir çözümü var mı nasıl Vulkanda oynayabilirim

reptile

80+
Red Dead Redemption 2\Settings\ klasöründe system.xml diye bir dosya mevcut. Buradaki <API>kSettingAPI_DX12</API> değerini <API>kSettingAPI_Vulkan</API> olarak değiştirip kaydettikten sonra tekrar deneyin.

Tabii ekran kartınızın Vulkan arabirimini desteklemesi gerekir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ensar şeker
eski bir konu ama hala bu sıkıntı var sebebi ise ilk başta vulkanda bir sıkıntı olabilir vulkanı tekrar yüklemeyi deneyin bu problemi çözmez ise ekran kartınız vulkanı desteklemiyor olabilir özellikle ekran karınız eski olabilir 1050 ti 1060 tarzı ekran kartları bundan dolayı vulkan sürümü yetmiyor eski bir vulkan sürümü yüklemeniz lazım ben epic games üzerinden konuşucam ilk başta c diskinde windows klasöründe bulanan system32 ye girin vulkanla alakalı herşeyi silin ondan sonra rdr2 dosya konumununa gittiğinizde Redistributables diye bir klasör var bu klasörün içinde VulkanRT-1.1.108.0-Installer olması lazım eğer onu kurun eğer yok ise internneten VulkanRT-1.1.108.0 sürümünü bulup indirin ondan sonra social clup ile epic gamesi yeniden başlatın benim sorunu böyle çözüldü

Top Bottom