Neler Yeni

Rdr 2 ye FSR 3 gelecek mi ?

RoyPien09

80+ Bronze
enayi misin knk? fsr 2 ilk çıktığında hiçbir oyunda desteği olmadığı için fsr 1 le kendin değişiyordun cahil cühela yorum yapma lütfen

Asıl çağıl sensin bunlar mod modu dediğin gibi yaparsın ama mod çıkmadığı zaman bu dediğini yapamazsın geliştiricinin verdiği SDK kodu ile mod yapmak modcularin işi onun için tabi ki böyle yapacaksın fakat mod olmadığı zaman oyuna gelmesini beklersin

Xeracula

80+ Bronze
Asıl çağıl sensin bunlar mod modu dediğin gibi yaparsın ama mod çıkmadığı zaman bu dediğini yapamazsın geliştiricinin verdiği SDK kodu ile mod yapmak modcularin işi onun için tabi ki böyle yapacaksın fakat mod olmadığı zaman oyuna gelmesini beklersin
öyle zaten sen ne demek istediğimi sandın?

RoyPien09

80+ Bronze
öyle zaten sen ne demek istediğimi sandın?

Ben direkt verilen SDK kodunu alıp dosyalar ile yer değiştireceksin dediğini sandım.

Mesela DLSS içi kod dosyaları var her sürüm için bunu mesela alıp var olan dosya ile değiştireceksin sandım.

Mod olarak diyor isen doğrusun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bence FSR 3 gelmez direkt olarak o oyuna AFMF var zaten onun için

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Ben direkt verilen SDK kodunu alıp dosyalar ile yer değiştireceksin dediğini sandım.

Mesela DLSS içi kod dosyaları var her sürüm için bunu mesela alıp var olan dosya ile değiştireceksin sandım.

Mod olarak diyor isen doğrusun

Bu arada bence FSR 3 gelmez direkt olarak o oyuna AFMF var zaten onun için
Keşke gelse yav fsr 3 ile güzel FPS alırız

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Mod olarak gelebilir. Ben dirket oyunun kendisinin gelmiyeceğini dedim.

Strafield ilk çıktığı zaman mod olarak vardı ama paralıydı.

Ekran kartın AMD ise AFMF sayesinde her oyunda açabileceksin FG
Evet AMD 6750 xt

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
O zaman ileride teknolojiler gelirse eğer, FSR 3'e nimet duymayacaksın istediğin oyunda açabileceksin Frame genaration'u düzelirse tabi
Doğru Frame generation deneme şansım oldu ama test sürümü olarak sıkıntılı idi umarım gelişir

O zaman ileride teknolojiler gelirse eğer, FSR 3'e nimet duymayacaksın istediğin oyunda açabileceksin Frame genaration'u düzelirse tabi
Zaten amacımız yüksek kare bunu yazılım tabanlı yapmaları gayet güzel olmuş

RoyPien09

80+ Bronze
Doğru Frame generation deneme şansım oldu ama test sürümü olarak sıkıntılı idi umarım gelişir

Oyunun Bizzat kendinde olması her türlü daha iyi olacaktır. Ancak eğer bu AFMF düzelirse bu kadar beklenildiğine deyecek.

AMD şuan açık kaynak kodlarını yayınlamadı eğer yayınlasaydı çoktan starfeld cyperpunk gibi birçok oyunda mod olarak gelmişti.

Hem AMD kullanan hem NVidia kullanlar yaşayacak bu şekilde

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Oyunun Bizzat kendinde olması her türlü daha iyi olacaktır. Ancak eğer bu AFMF düzelirse bu kadar beklenildiğine deyecek.

AMD şuan açık kaynak kodlarını yayınlamadı eğer yayınlasaydı çoktan starfeld cyperpunk gibi birçok oyunda mod olarak gelmişti.

Hem AMD kullanan hem NVidia kullanlar yaşayacak bu şekilde
Fsr 3 e + olarak ray tracing gelirse daha iyi olur şu an ekran kartimda işin izleme çekirdekleri var ama AMD kullanmıyor bu çekirdekleri ileride bunun için kulanabilir diye düşünüyorum. Fsr 4 ile birlikte ışın izleme gelicek tahminen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,916
Üyeler
162,745
Son üye
babapiro1923
Top Bottom