Abartmatozu
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
RDR2 yi bitireli yaklaşık 3-4 ay oluyor ve hiç bir hikayeli oyundan zevk alamıyorum online oyunlar oynayabiliyorum sadece ne oynamamı önerirsiniz?
indie küçük oyun tarzı oyunlara mı takılsam diye düşünüyorum kafa dağıtmak içinHunt: Showdown, o da vahşi batı temalı battle-royal ama alışılmışın dışında bir havası var.
Beni sarmıyor öyle oyunlar, bir şey diyemem.indie küçük oyun tarzı oyunlara mı takılsam diye düşünüyorum kafa dağıtmak için
bendede aynı durum var rdr oynayanların kaderi buRDR2 yi bitireli yaklaşık 3-4 ay oluyor ve hiç bir hikayeli oyundan zevk alamıyorum online oyunlar oynayabiliyorum sadece ne oynamamı önerirsiniz?
gowda sarmıyorGeçmiş olsun hocam gow ve elden ring
Hades yada dead cells oyna sonra bide resindent evil 4 remake oyna rdr2 kadar kaliteli oyundur benceRDR2 yi bitireli yaklaşık 3-4 ay oluyor ve hiç bir hikayeli oyundan zevk alamıyorum online oyunlar oynayabiliyorum sadece ne oynamamı önerirsiniz?
Gow bitti hocam elden ringte almadim indirimlerde alicamGeçmiş olsun hocam gow ve elden ring
Re4 remake alıcak para yok indirimde 400 civarina duserse alicagim ilk oyunHades yada dead cells oyna sonra bide resindent evil 4 remake oyna rdr2 kadar kaliteli oyundur bence
detroit become human
God of war'a bak istersenRDR2 yi bitireli yaklaşık 3-4 ay oluyor ve hiç bir hikayeli oyundan zevk alamıyorum online oyunlar oynayabiliyorum sadece ne oynamamı önerirsiniz?