Öneri RDR2 Bitirdim oyunlardan zevk alamıyorum.

Ben bu rdr 2 den başka oyunlardan zevk almıyorum olayını çok abartıldığını düşünüyorum. Aynı buna benzer başka konuda açılmıştı daha önce. Bende rdr 2 yi çok severek oynadım bitirdim ama üzerine bir sürü oyun bitirdim ve gayette zevk alarak oynadım oyunları. Mesela microsoft xcloud üzerinden gears of war 3 ü bitirdim daha yeni. Yani birşeye takılı kalmak doğru değil. Yine de tavsiye sunacağım; hikayenin devamı olan rdr 1 i emülatör üzerinden oynamanı tavsiye ederim.

RDR2 yi bitireli yaklaşık 3-4 ay oluyor ve hiç bir hikayeli oyundan zevk alamıyorum online oyunlar oynayabiliyorum sadece ne oynamamı önerirsiniz?
seni aylarca oyalayan sey birkac gün boyunca benı de uğrastırdı dostum
god of war witcher falan oyna geçer

benim kişisel zevkime göre hikaye olarak= detroit become human>witcher 3>ac oddsey> rdr2.

Ben bu rdr 2 den başka oyunlardan zevk almıyorum olayını çok abartıldığını düşünüyorum. Aynı buna benzer başka konuda açılmıştı daha önce. Bende rdr 2 yi çok severek oynadım bitirdim ama üzerine bir sürü oyun bitirdim ve gayette zevk alarak oynadım oyunları. Mesela microsoft xcloud üzerinden gears of war 3 ü bitirdim daha yeni. Yani birşeye takılı kalmak doğru değil. Yine de tavsiye sunacağım; hikayenin devamı olan rdr 1 i emülatör üzerinden oynamanı tavsiye ederim.
Hacı ciddi manada bendede oldu bu durum başka çok zevk veren oyunlarda oynadım ancak onları ya crack oynadım yada arkadaşların hesaplarda oynadım örnek bitirdiğim oyunlardan birkaçını atayım buraya (warframe için bi parantez açayım oyunun ana hikaye bölümlerini bitirdim yan hikayelerdede 1 2 tane kaldı) (uncharted içinde şöyle bi parantez açayım oyunu paylaşımlı hesap üzerinde bitirdim. sonrasında tekrardan kendi hesabıma aldım ve bu attıklarımın yanında Spiderman remastered ve miles moraleste bitirdim. Tlou yu arkadaşın ps4 ünde oynadım. ) birde forzadan perma ban yedim hile açtım diye (sadece en hızlı ferrariyi alıp kapatıcaktım kapatamadan ban yedim 20m den fazla param vardı ama normal pazardan alamıyordum) aklıma ilk gelen oyunlar bunlar
1686912188106.png

1686912227694.png

1686912243396.png

1686912254244.png

1686912286847.png

Ben de witcher 3 bitirdikten sonra RDR 2'den zevk alamamıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,386
Üyeler
184,441
Son üye
berkeaktask1
Geri