RDR2 güvenilir ve ban yemeden türkçe nasıl yapılır ?

Jiyu

80+ Silver
Reaksiyon skoru
468
Selamünaleyküm, hayırlı günler arkadaşlar.
Bilgisayarım daha güvenilir olsun diye Librewolf/brave + Kaspersky + Proton VPN yükledim.
Epic Games'ten RDR2 Ultimate satın aldım. Oyunu güvenilir şekilde nasıl Türkçe yapabilirim?
Forumlarda birkaç farklı konu gördüm, YouTube'da da var. 5MB dosya indir diyor hepsi, güvenilir olduğunu nasıl anlarım?
Sizce hangisini indirmeliyim? İçerisinde hiç virüs olmasın istiyorum.

Selamünaleyküm, hayırlı günler arkadaşlar.
Bilgisayarım daha güvenilir olsun diye Librewolf/brave + Kaspersky + Proton VPN yükledim.
Epic Games'ten RDR2 Ultimate satın aldım. Oyunu güvenilir şekilde nasıl Türkçe yapabilirim?
Forumlarda birkaç farklı konu gördüm, YouTube'da da var. 5MB dosya indir diyor hepsi, güvenilir olduğunu nasıl anlarım?
Sizce hangisini indirmeliyim? İçerisinde hiç virüs olmasın istiyorum.
Makine çeviri ekibininkini kullanıyorum şuan ben gayet memnunum iyi baya yama

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Vidüs cikmiyor da dc sunucarı var ordan yukluyorsun burdan dosya atilabilseydi atardım
Kendi siteleri bile yok mu yani ? Hmm biraz düşüneceğim , peki türkçe yaparsam ban yer miyim ?
online de özellikle ban yermişim sanırım dosyarla oynandığı için , 600 lira para verdim ban yersem ne olcak..

Kendi siteleri bile yok mu yani ? Hmm biraz düşüneceğim , peki türkçe yaparsam ban yer miyim ?
online de özellikle ban yermişim sanırım dosyarla oynandığı için , 600 lira para verdim ban yersem ne olcak..
Online yamasiz girmen gerek hocam ya makine çeviri ekibini tanıyorum güvenilir ekip yani

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Rdr2 türkçe yama yapmadan oynamak istedim , çok kötü cızırtı sesi geliyor :( coil whine sanırım.
Fps'i 60'a mı sabitlemem gerekiyor çözülmesi için :( test sonuçlarım bunlar bakar mısınız ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,063
Üyeler
185,666
Son üye
HOBALE
Geri