Neler Yeni

RDR2 güvenilir ve ban yemeden türkçe nasıl yapılır ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Jiyu
Selamünaleyküm, hayırlı günler arkadaşlar.
Bilgisayarım daha güvenilir olsun diye Librewolf/brave + Kaspersky + Proton VPN yükledim.
Epic Games'ten RDR2 Ultimate satın aldım. Oyunu güvenilir şekilde nasıl Türkçe yapabilirim?
Forumlarda birkaç farklı konu gördüm, YouTube'da da var. 5MB dosya indir diyor hepsi, güvenilir olduğunu nasıl anlarım?
Sizce hangisini indirmeliyim? İçerisinde hiç virüs olmasın istiyorum.

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Selamünaleyküm, hayırlı günler arkadaşlar.
Bilgisayarım daha güvenilir olsun diye Librewolf/brave + Kaspersky + Proton VPN yükledim.
Epic Games'ten RDR2 Ultimate satın aldım. Oyunu güvenilir şekilde nasıl Türkçe yapabilirim?
Forumlarda birkaç farklı konu gördüm, YouTube'da da var. 5MB dosya indir diyor hepsi, güvenilir olduğunu nasıl anlarım?
Sizce hangisini indirmeliyim? İçerisinde hiç virüs olmasın istiyorum.
Makine çeviri ekibininkini kullanıyorum şuan ben gayet memnunum iyi baya yama

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
virüstotal'de virüs çıkıyor mu ? kendileri mi çevirdi yoksa otomatik çeviri mi ?
Nereden indirebilirim ?
Vidüs cikmiyor da dc sunucarı var ordan yukluyorsun burdan dosya atilabilseydi atardım

• Üzgün

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Jiyu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vidüs cikmiyor da dc sunucarı var ordan yukluyorsun burdan dosya atilabilseydi atardım
Kendi siteleri bile yok mu yani ? Hmm biraz düşüneceğim , peki türkçe yaparsam ban yer miyim ?
online de özellikle ban yermişim sanırım dosyarla oynandığı için , 600 lira para verdim ban yersem ne olcak..

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Kendi siteleri bile yok mu yani ? Hmm biraz düşüneceğim , peki türkçe yaparsam ban yer miyim ?
online de özellikle ban yermişim sanırım dosyarla oynandığı için , 600 lira para verdim ban yersem ne olcak..
Online yamasiz girmen gerek hocam ya makine çeviri ekibini tanıyorum güvenilir ekip yani

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
İbrahim Er
Ben makine çevirinin yamasıyla online da oynadım bir süre. Sorun olmadı. Birçok yamayı ordan indirdim güvenilir benim için.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Jiyu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rdr2 türkçe yama yapmadan oynamak istedim , çok kötü cızırtı sesi geliyor :( coil whine sanırım.
Fps'i 60'a mı sabitlemem gerekiyor çözülmesi için :( test sonuçlarım bunlar bakar mısınız ?

Top Bottom