valla 2-3 yama denedim hepsi 1-2 kere kutusuz oluyor. ondan sonra kutucuklu olmaya başladı.Silip yüklememe rağmen öyle bitirdim kutucukla.Oyna geç benceagalar varsa bi tr yama bendekinde harfler kare gösteriyo
hepsi öyle knkagalar varsa bi tr yama bendekinde harfler kare gösteriyo
Düzeltmenin yolu var mı?hepsi öyle knk
Buradan değil de direkt makine çevirinin dc adresinden indirsem olur mu?RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.google.com
Sıkıntı oluyo mu anlama konusunda?valla 2-3 yama denedim hepsi 1-2 kere kutusuz oluyor. ondan sonra kutucuklu olmaya başladı.Silip yüklememe rağmen öyle bitirdim kutucukla.Oyna geç bence
Makine çevirinin dcsi burası, değil mi?"RDR2 Türkçe Yama" linke basıp indirebilirsiniz oyuna girmeden önce yüklediğiniz yamayı açıp font fix tuşuna basmanız gerek oyunu açınca program kendiliğinden kapanıyor. her oyuna girdiğinizde bu olayı yapmanız gerek ama.
Alıntıyı görüntüle
evet hocam ama yanlışlıkla dc linkini koymuşum reklam saymasınlar şimdi direkt indirme linkini koydum.Makine çevirinin dcsi burası, değil mi?
Dostum virüssüz tr yama font fix varDüzeltmenin yolu var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buradan değil de direkt makine çevirinin dc adresinden indirsem olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıkıntı oluyo mu anlama konusunda?