adım adım anlatır mısın peki ?var ben
Sonra neden virüs kaptım.Burada anlatılan hiçbir cevap seni tatmin etmez, sen de unutursun 2-3 hafta sonra gelip tekrar sorarsın. En iyisi youtube a "oyun nasıl yüklenir" yaz, izleyerek aynısını yap kardeşim.
Değmez eğer güvenilir yerleri biliyorsan. (Türk siteleri diyorsan elendin)Paylaşımlı hesap da alabilirsin . 25 TLdi itemsatis ta .
Sonra neden virüs kaptım.
Değmez eğer güvenilir yerleri biliyorsan. (Türk siteleri diyorsan elendin)
Steam doğrulamasını aşmayı bilmiyorsan tabii girer.22 yıllık tecrubeyle konuşuyorum çok korsana güvenmeyin yolda alırsınız.
Tedbirinizi tedariğinizi alın paylaşımlı hesap bende kullandım. Çok fazla bir sorun yaşamadım.
aşma derken nasıl yani anlamadımSteam doğrulamasını aşmayı bilmiyorsan tabii girer.
Re village indir yaz ilk siteye gir sonra assagi inip linklerden 2. Yi seciceksin ve indirip kuracaksın bitti.hiç oyun kurmayı bilmem yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
Bunları yazana kadar adım adım nereden nasıl indireceğini yazsaydın ya kardeşim. Adam korsan indirmek istiyor zaten sen virüssüz indiriliyor zannettiğin yerlerin gerçekten sana karşılıksız hizmet verdiğini mi sanıyorsun?Sonra neden virüs kaptım.
Değmez eğer güvenilir yerleri biliyorsan. (Türk siteleri diyorsan elendin)
Yazarım ama bu forum izin vermiyor.Bunları yazana kadar adım adım nereden nasıl indireceğini yazsaydın ya kardeşim. Adam korsan indirmek istiyor zaten sen virüssüz indiriliyor zannettiğin yerlerin gerçekten sana karşılıksız hizmet verdiğini mi sanıyorsun?
Hocam oyun cracklemek hele ki modern oyunlarda ne kadar zor bilgin var mı? Topluluk ya da değil internette gördüğün her şeyin bir bedeli var. Modern oyunları crackleyecek birinin hayatını bununla geçindiriyor olması lazım.Yazarım ama bu forum izin vermiyor.
Hizmeti bir kişi değil topluluk veriyor.