Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Ben telefonda 60Hz yeterli ya.90 Hz ekran var realme alınabilir gibi.
Zaten düşmana dönene kadar zaman geçiyor.
Ben telefonda 60Hz yeterli ya.90 Hz ekran var realme alınabilir gibi.
özellikle oyun için alıyorumBen telefonda 60Hz yeterli ya.
Zaten düşmana dönene kadar zaman geçiyor.
Yanii ben olsam 8 pro alırdım ama bütçe meselesi.özellikle oyun için alıyorum
ama uzun kullanım için alıyorum
ama realme 6 daha iyi göndü gibi (Ram hariç)
oyun amaçlı alıyorumYanii ben olsam 8 pro alırdım ama bütçe meselesi.
Note 8 pro kendim Note 7 kullanıyorum o bile kasma donma yapmıyor rahatca oyun oynuyordum artık pcdeyim ama bence xiaomi al çünkü miui 12 ve yeni güncellemeler güzel ayrıca kendine has çok özelliği varAileme telefon alacağım
redmi note 9 konusundaki yanıtlardan dolayı başka telefon araştırdım
Sizce az daha verip Redmi Note 8 Pro Almaya Değermi?
Veya Realme 6 İyimidirXiaomi Redmi Note 8 Pro Akıllı Telefon, 64 GB, Yeşil (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
Xiaomi Redmi Note 8 Pro Akıllı Telefon, 64 GB, Yeşil (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Özellikle ithalatçı garantisi olmasın diye seçtimCep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2023 - n11.com
Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın!www.n11.com
aileme alacağımNote 8 pro kendim Note 7 kullanıyorum o bile kasma donma yapmıyor rahatca oyun oynuyordum artık pcdeyim ama bence xiaomi al çünkü miui 12 ve yeni güncellemeler güzel ayrıca kendine has çok özelliği var
malesef keşke eski fiyatlarda olsalarNote 8 Pro çok iyi telefon. Annem kullanıyor. Tabi biz alırken 2000 TL'ye almıştık. Şişmdi uçmuştur fiyatlar.
Sen bilirsin xiaomi öneririm.aileme alacağım
ben xiaomi redmi 7 kullanıyorum
ama tasarım hızlı şarz ekran filan realme telefonu seçesim geliyor
bi de biraz daha ucuz baktığım yerlerde
diğerindede biraz daha fazla batarya fazla ram
Mesaj otomatik birleştirildi:
malesef
Zaten xiaomi kullanıyorumSen bilirsin xiaomi öneririm.