İade edip bunu alcmf buds 2 plus aldım gerek varmı iade etmeye karasız kaldım incelemesinide bulamadım
Başkan evde 5 tane kulaklık var;İade edip bunu al
silikon niye var ya silikonsuz versiyonu var mı hocam bunun ?Kaliteli kulaklık diye biliyorum. Vade farksız 6 taksit var çok iyi.
![]()
REALME Buds Air 6 Pro Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Gümüş Mavisi Fiyat & Özellik | MediaMarkt
REALME Buds Air 6 Pro Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Gümüş Mavisi fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazawww.mediamarkt.com.tr
Bunun yerine cmf buds 2 plus tercih edilebilir daha iyi diye biliyorum hem indirimde 1999tl 150tl kupon ile 1850ye geliyorKaliteli kulaklık diye biliyorum. Vade farksız 6 taksit var çok iyi.
![]()
REALME Buds Air 6 Pro Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Gümüş Mavisi Fiyat & Özellik | MediaMarkt
REALME Buds Air 6 Pro Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Gümüş Mavisi fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazawww.mediamarkt.com.tr
Ankere rakip olduğu doğrudur fakat buds 3 proya değil hocam o kadar da değilRakibi Samsung Buds 3 Pro, Anker liberty 4 Pro
Normalde qcy kullanıyorum bir adetini kaybede kaybede evde 4 adet var şimdi anker r50 aldım geçen hafta paraya kıyıp belki bunu da alabilirdim ama 1k civarı kulaklıklar yetiyor . 6 taksit de iyiymiş yeni bir tane almasam denemek isterdim verdiğim paraya istinaden bu sefer kaybetmezdim belkiBi gazla aldım sonra iptal ettim 7![]()