itenberg 80+ Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 146 Dahası Reaksiyon skoru 25 İsim Burak 11 Nisan 2024 #1 REALTEK updateleri gelmişti onları yaparken yeniden başlatmamı istedi ama böyle dondu ne yapmalıyım kapatayım mı bilgisayarı bekleyeyim mi 5dkdır böyle.
REALTEK updateleri gelmişti onları yaparken yeniden başlatmamı istedi ama böyle dondu ne yapmalıyım kapatayım mı bilgisayarı bekleyeyim mi 5dkdır böyle.
CptSpork 80+ Bronze Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 1,299 11 Nisan 2024 #2 5dkdır öyleyse bi 5dk daha bekle ondan sonra kapat
itenberg 80+ Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 146 Dahası Reaksiyon skoru 25 İsim Burak 11 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 CptSpork yazmış: 5dkdır öyleyse bi 5dk daha bekle ondan sonra kapat Devamı için tıklayın... Bunları yükledikten sonra böyle bir şey yaşadım. ancak alttaki görseldeki güncellemeler olmuyor neden? Mesaj otomatik birleştirildi: 11 Nisan 2024 berkiten yazmış: Bunları yükledikten sonra böyle bir şey yaşadım. ancak alttaki görseldeki güncellemeler olmuyor neden? Devamı için tıklayın... anladım şimdi zaten var olan güncelleştirmeleri tekrar gösterip askıda bırakıyormuş
CptSpork yazmış: 5dkdır öyleyse bi 5dk daha bekle ondan sonra kapat Devamı için tıklayın... Bunları yükledikten sonra böyle bir şey yaşadım. ancak alttaki görseldeki güncellemeler olmuyor neden? Mesaj otomatik birleştirildi: 11 Nisan 2024 berkiten yazmış: Bunları yükledikten sonra böyle bir şey yaşadım. ancak alttaki görseldeki güncellemeler olmuyor neden? Devamı için tıklayın... anladım şimdi zaten var olan güncelleştirmeleri tekrar gösterip askıda bırakıyormuş