Neler Yeni

Recep Baltaş yüzünden Technopat sponsorluk kaybetti!

Abdullah021

80+ Bronze
Twitter'da sürekli İslam karşıtlığı yapan Recep Baltaş'ın siyasi yorumları sebebiyle TurkNet ve xDrive sponsorluklarını bitirdiğini duyurdu.

Dipnot: Bu adama beddua etmiştim. "İnşallah Allah cezanı verir" diye içimden bir beddua etmiştim. Ne yalan söyleyeyim sevindim. TP'den de ayrılmış.
En sonunda kovulmuş puahahahaha iyi olmuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Twitter'da sürekli İslam karşıtlığı yapan Recep Baltaş'ın siyasi yorumları sebebiyle TurkNet ve xDrive sponsorluklarını bitirdiğini duyurdu.

Dipnot: Bu adama beddua etmiştim. "İnşallah Allah cezanı verir" diye içimden bir beddua etmiştim. Ne yalan söyleyeyim sevindim. TP'den de ayrılmış.
Bu kendini bilmez şahsiyeti kovan Technopata ve sponsorlukları kesen yöneticileri takdir ediyorum.👏

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Cengiz Han
Zaten oldum olası hiç sevmemiştim. İyi olmuş.

Oswald

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Talha

ilk technopat izlerken bu adamı samimi birisi olarak görüyordum özellikle 2015-2016 yıllarında fakat yaptığı siyaset yüzünden kendi kariyerini bitirdi.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
+ Kovuldum dimi Ali?
- Evet Recep, gerçektende kovuldun.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,242
İsim
Sinan Aba

Beyaz yünlü 4 ayaklılar yüzünden saçma saçma olaylar içindeyiz. Biri din'e laf mı etti içeriye, biri açık mı giyindi mi dinsiz biz müslümanız, Atatürk içki içiyordu şöyle böyle adam tr ortalamasından daha zekiydi ve siz ayık kafa ile bu kafadasınız :D din adı altında herkese çamurunuz var yok sen cennete gidecen yok sen chnneme gidecen ama kimse ben nereye gideceğim demiyor...

Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir saçmalık olmaz adamlar böyle olaylara takmıyorlar haklı olaraktan. Bizim ne kadar doğru kararlar (!) ve ufak şeylere takıldığımızı gördükçe gerçekten iq ortalamımızın doğruluğunu netleştiriyorum goril koko ile eşit hatta bazılarımız daha az.

Bizde diğer din'e mensup kişileri eleştiriyoruz değil mi? ben daha bu yüzden bir olay yaşayanı görmedim gidiyorsun mesela hristiyan adama yok sizin kitabınız değişmiş yok müslüman olmayan cennete gidemez, yok sen yahudisin yok sen alevisin yok sen kürtsün vs :D herkese herşeye bir eleştirimiz var ama başkası bizi eleştirdi mi Aboo

Adamın yaptığını yanlış mı buluyorsun izleme abi, instadan çıkart. Yarın öbür gün sen başka bir şeyi eleştirdin diye aynı şey başına gelse ohh çok iyi oldumu diyeceksin. Sözde dinimiz hoşgörü dini adama beddua etmişsin sen şimdi doğru dinde olsan bile dumanlı kapıya gideceksin belki de.

Türkiyede yaşamak zor...
(Dün konusunda adamın yazdıklarını doğru bulmuyorum. Desteklediği ülke paylaşımları için bir şey demiyorum o bizi ilgilendirmez istediği yeri tutabilir ben iki tarafıda tutmuyorum mesela. Türkiye dışına çokta ilgilenmiyorm)

Son düzenleme:

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
snop02
-Bu bir ekran kartı dimi Recep
-Kesinlikle Ali, bu bir ekran kartı…😁😁

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,583
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
İnanmayabilirsin, sevmeyebilirsin amaaa saygı duymak ZORUNDASIN. Cahil ve fesatça düşüncelerin işte böyle tepe taklak etti hayatını. Bundan sonraki hayatında başarılar falan dilemiyorum ne halin varsa gör....

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ahmet Kazancı
İnanmayabilirsin, sevmeyebilirsin amaaa saygı duymak ZORUNDASIN. Cahil ve fesatça düşüncelerin işte böyle tepe taklak etti hayatını. Bundan sonraki hayatında başarılar falan dilemiyorum ne halin varsa gör....
Kendinizle çelişiyorsunuz.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,583
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ahmet Kazancı
Çelişmiyorum saygı duyana saygı duyarım, ölen insanlara lanet okuyana lanet okurum. Ben onun şahsına konuşuyorum.
Sizin istek ve değerlerinize göre saygı kavramınız değişiyor sanırım. Zaten insanların ortak paydada buluşamama nedeni tam olarak bu.

Golf 4 R32

80+ Silver
bcb5831e-8ec1-404b-b8a3-7d61b90a77b2.jpg

Recep Baltaş'ın paylaşımları buna benzedi biraz sanki.
karpuz atıyor sanki..

Komando41.

80+ Silver
Recep baltas kadar vasıfsız biri yok yeri gelince herkes özgür isteğini yaşar ama doğu Türkistan laf eden insanların dinine laf eden vasıfsız bı insan

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,583
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Sizin istek ve değerlerinize göre saygı kavramınız değişiyor sanırım. Zaten insanların ortak paydada buluşamama nedeni tam olarak bu.
Hayır, yanlış anlaşılıyorum şuan. İsteklerime göre saygı kavramım değişmiyor tabii ki, ama ben nasıl ki yahudilere hristiyanlara yada inancı olmayanlara dil uzatmıyorsam, kendi düşünceleri kendi inançları diyorsam onlardan da aynı şeyi yapmalarını bekliyorum doğal olarak. Devletlerin yaptığı zulümlere ben, bunlar yahudi iyi oluyor onlara bunlar inançsız iyi oluyor onlara demiyorsam onlar da dememeli, eğer diyorlarsa zaten insani duygular ile ilgli bir problemleri var demektir, insani duygularını kaybetmiş insanlar içinde iyi dileklerde bulunamam ne yazık ki.

Top Bottom