Twitter'da sürekli İslam karşıtlığı yapan Recep Baltaş'ın siyasi yorumları sebebiyle TurkNet ve xDrive sponsorluklarını bitirdiğini duyurdu.
Dipnot: Bu adama beddua etmiştim. "İnşallah Allah cezanı verir" diye içimden bir beddua etmiştim. Ne yalan söyleyeyim sevindim. TP'den de ayrılmış.
Beyaz yünlü 4 ayaklılar yüzünden saçma saçma olaylar içindeyiz. Biri din'e laf mı etti içeriye, biri açık mı giyindi mi dinsiz biz müslümanız, Atatürk içki içiyordu şöyle böyle adam tr ortalamasından daha zekiydi ve siz ayık kafa ile bu kafadasınız
din adı altında herkese çamurunuz var yok sen cennete gidecen yok sen chnneme gidecen ama kimse ben nereye gideceğim demiyor...
Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir saçmalık olmaz adamlar böyle olaylara takmıyorlar haklı olaraktan. Bizim ne kadar doğru kararlar (!) ve ufak şeylere takıldığımızı gördükçe gerçekten iq ortalamımızın doğruluğunu netleştiriyorum goril koko ile eşit hatta bazılarımız daha az.
Bizde diğer din'e mensup kişileri eleştiriyoruz değil mi? ben daha bu yüzden bir olay yaşayanı görmedim gidiyorsun mesela hristiyan adama yok sizin kitabınız değişmiş yok müslüman olmayan cennete gidemez, yok sen yahudisin yok sen alevisin yok sen kürtsün vs
herkese herşeye bir eleştirimiz var ama başkası bizi eleştirdi mi Aboo
Adamın yaptığını yanlış mı buluyorsun izleme abi, instadan çıkart. Yarın öbür gün sen başka bir şeyi eleştirdin diye aynı şey başına gelse ohh çok iyi oldumu diyeceksin. Sözde dinimiz hoşgörü dini adama beddua etmişsin sen şimdi doğru dinde olsan bile dumanlı kapıya gideceksin belki de.
Türkiyede yaşamak zor...
(Dün konusunda adamın yazdıklarını doğru bulmuyorum. Desteklediği ülke paylaşımları için bir şey demiyorum o bizi ilgilendirmez istediği yeri tutabilir ben iki tarafıda tutmuyorum mesela. Türkiye dışına çokta ilgilenmiyorm)