Neler Yeni

Reçetesiz bu ilacı alabilirmiyim

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Alerjik astımım var tamda alerji mevsimi VENTOLIN Inhaler adlı bir ilaç kullanıyorum ilacım bitti aile hekimleri bu ilacı yazamıyor yakınımdaki hastanede de göğüs polikiniklerinde randevu yok tamda vize ve final haftam hastaneye gitcek vaktimde yok eczaneden ücreti karşılığı bu ilacı alabilirmiyim

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alerjik astımım var tamda alerji mevsimi VENTOLIN Inhaler adlı bir ilaç kullanıyorum ilacım bitti aile hekimleri bu ilacı yazamıyor yakınımdaki hastanede de göğüs polikiniklerinde randevu yok tamda vize ve final haftam hastaneye gitcek vaktimde yok eczaneden ücreti karşılığı bu ilacı alabilirmiyim
Aile hekimi bile yazamıyorsa eczanenin vereceğini sanmıyorum. Yakın bir hastaneye gidip doktora durumu anlatıp yardımcı olmasını isteyebilirsin.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aile hekimi bile yazamıyorsa eczanenin vereceğini sanmıyorum. Yakın bir hastaneye gidip doktora durumu anlatıp yardımcı olmasını isteyebilirsin.
Sarı veya kırmızı reçeteli bir ilaç olmadığı için verebilir diye düşünmüştüm bu konu hakkında kesin bir bilgisi olan var mı

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
eczaneci tanıdıksa bence verir

Akhisarli45

80+ Bronze