Red dead Redemption 2 600 tl hakediyor mu ?

Ben 600 tl edeceğini düşünmüyorum o paraya alınmaz ama hiç bir AAA oyun ucuz değil karar senin

Arkadaşlar 600 liranın artık büyük para olmadığının farkında değilsiniz sanırım. Bütçeniz yetmiyorsa saygı duyarım, o ayrı ama 600 lirayı haketmiyor diyenler ne oyunlar oynuyor çok merak ediyorum. İşin özü verecek paran varsa, al oyna keyfine bak. 10 numara 5 yıldız oyun. Başlarda biraz sıkıcı gelebilir, o süreci geçmeye bak. Sonrasında çok keyif alacaksın. Sıkıcı gelebilecek kısımda epey kısa zaten oyunun geneline baktığında.

Hakediyor. %100 bitirdim, inanılmaz iyi bir oyun. Sadece hikayeden giderek tabii ki sıkılırsın

600 lira için hiçbişey, zamanında 130 liraya epic games'ten almıştım, hikaye kısmı mükemmeldir, online kısmına gelince ilk başlarda çok güzel sarıyor ama ilerleyen zamanlarda hep aynı şeyleri yapmaktan sıkıyor, büyük güncelleme gelmesi şart.

Yeni bilgisayar aldım arkadaşlar 2 k üzeri donanımlı. Bu oyun hep hayalim di paramda var ama sizce fiyatını hakediyor mu değer mi? Bu oyunun pek videolarını da izlemezdim heyecanı kaçmasın diye ama şimdi ilklemde kaldım. Bazıları oyun şişirme diyor fazla iyi değil abartıldığı söylüyorlar Alıntıyı görüntüle
riske girip epic yaz indirimlerini bekleyebilirsin %33 kupon verirlerse 400 TL, üstüne naysla da 350 TL ye geliyor.

Yeni bilgisayar aldım arkadaşlar 2 k üzeri donanımlı. Bu oyun hep hayalim di paramda var ama sizce fiyatını hakediyor mu değer mi? Bu oyunun pek videolarını da izlemezdim heyecanı kaçmasın diye ama şimdi ilklemde kaldım. Bazıları oyun şişirme diyor fazla iyi değil abartıldığı söylüyorlar Alıntıyı görüntüle
60 doları hak ediyor ama maalesef türkite şartlarında bı tık ( ÇOK FAZLA ) pahalı

Hocam sadece hikaye modunuda oynayacaksanız bazı siteler ortak hesaplar satıyorlar (25 tl felan) onlar daha makul olur.
Yeni bilgisayar aldım arkadaşlar 2 k üzeri donanımlı. Bu oyun hep hayalim di paramda var ama sizce fiyatını hakediyor mu değer mi? Bu oyunun pek videolarını da izlemezdim heyecanı kaçmasın diye ama şimdi ilklemde kaldım. Bazıları oyun şişirme diyor fazla iyi değil abartıldığı söylüyorlar

Hocam sadece hikaye modunuda oynayacaksanız bazı siteler ortak hesaplar satıyorlar (25 TL felan) onlar daha makul olur.
Aldım aga ya hiç pişman değilim oyun sürükleyici ama anlamadığım bir şey var oyunun onlinesi bile hikayeli 1 2 saat online oynadım görev flan yaptım ama onlinenin tam manası nedir biliyor musun hiç online görmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,164
Üyeler
186,030
Son üye
Lebrahamceyms34
Geri