Neler Yeni

Red switch sıkıntısı

Tankman

80+ Bronze
Arkadaşlar bu zamana kadar hep blu switch kullandım klavyem eskidigi için red switch klavyeye geçtim ki keşke gecmeseydim sessiz iyi hoş ama lanet olası oyunlarda yanlışlıkla a tuşuna basıp duruyorum o kadar değişik bir his ki anlatamam GTA oynuyoruz arkadaşlarla playlist ben düz yolda lak diye sola kiriyorum 3 gün gecti hala alışamadım sizin de başınıza geldi mi biyle bisey

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Volkan Günaçtı
Ben blue switch kullanıyorum sesinden dolayı şikayetçiyim redi denemedim ama istersen değişebiiliriz hangi marka model vardı

Tankman

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben blue switch kullanıyorum sesinden dolayı şikayetçiyim redi denemedim ama istersen değişebiiliriz hangi marka model vardı
Ya red güzel herşeyi okey ama tuşa vastigimi hissetmiyorum parmaklarım falan fena kalın bide

GamePower Warlock Compact​

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
ege
ben de yeni geçtim red switch bi de kısa olanlardan ama hissiyatı çok çok daha iyi alışırsın zamanla

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Arkadaşlar bu zamana kadar hep blu switch kullandım klavyem eskidigi için red switch klavyeye geçtim ki keşke gecmeseydim sessiz iyi hoş ama lanet olası oyunlarda yanlışlıkla a tuşuna basıp duruyorum o kadar değişik bir his ki anlatamam GTA oynuyoruz arkadaşlarla playlist ben düz yolda lak diye sola kiriyorum 3 gün gecti hala alışamadım sizin de başınıza geldi mi biyle bisey
Blueden rede geçmek harbi bi tık zorluyor fakat yavaş yavaş alışırsın her switchin gr ı farklı olur fakat alışamayacağın bir şey kesinlikle değil. Çok rahatsız ederse a tuşunu söküp o şekilde kullanmayı dene bir süre

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Selim
İlk kullanımda benim de öyleydi sürekli space basiyordum baş parmağımla. Düzeliyor dert etme. 1 haftayı geçmez diye düşünüyorum.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
Brown diye bir switch var :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular