Blue switch-sesliHangisini tercih etmeliyim artıları eksileri nedir ona göre bir klavye almayı düşünüyorum.
Tam bilmiyorum benim bildiğim bu kadar hatam varsa affolabildiğim kadarıyla tuşlara basarken baskı farkı falan varmış.
red switch fps oyunları için lazerli bir olayı var daha hızlı algılar ve sessizdir blue switch biraz daha aralarında çok ufak farklar olsada yavaştır ama farkedilir mi o fark bilmem birde seslidir ben blue switch kullanıyorum hep blue tercih ettim sesi güzel geliyorbildiğim kadarıyla tuşlara basarken baskı farkı falan varmış.
Hangi klavye? Ben de blue kullanıyorum yay sesi yok.Blue kullanıyorum, aşırı sesli birde yay sesi Red'e göre daha fazla. Kesinlikle red switch öneririm.
Bence blue ses sıkıntı çıkarırsa red alın genelde red tercih ediliyorBlue switch-sesli
Red switch-sessiz
Diye biliyorum kusurum varsa affola
500-600 civarı var şuan corsair k70'e mi biriktirsem bilemiyorum. Siz ne dersinizOutemu switch bir klavye alacaksanız blue tercih etmenizi fazla önermem yay sesi ve bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz uzun vadede.
Blue sesli ve basis hissiyatı tok olan
Red ise daha sessiz
Brown ise basis hissiyatı olan ama blue kadar sesli olmayan klavye tuşu diye biliyorum.
Eğer bütçe verirseniz biz önerebiliriz klavye.
yay sesi çok hafif var ama 1 yıl kullanımdan sonra çok fazla artmaya başlıyor.Hangi klavye? Ben de blue kullanıyorum yay sesi yok.
lazerli olanlar optik switch diye geçmiyor mu red swith düz direkt yayın üzerine oturtulmuş blue'larda ekstra bir çıkıntı var zaten sesin kaynağı da o çıkıntılı sistem diye biliyorum.red switch fps oyunları için lazerli bir olayı var daha hızlı algılar ve sessizdir blue switch biraz daha aralarında çok ufak farklar olsada yavaştır ama farkedilir mi o fark bilmem birde seslidir ben blue switch kullanıyorum hep blue tercih ettim sesi güzel geliyor
yok red switchler fps oyunları için lazerli sistemlileride var aynı cümlede yanlış kullanmışım lazerliler genelde red switchlerde oluyor hem sessiz hemde daha hızlı o dediğin çentik red switchlerde olmuyor o yüzden az ses çıkarıyor500-600 civarı var şuan corsair k70'e mi biriktirsem bilemiyorum. Siz ne dersiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
yay sesi çok hafif var ama 1 yıl kullanımdan sonra çok fazla artmaya başlıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
lazerli olanlar optik switch diye geçmiyor mu red swith düz direkt yayın üzerine oturtulmuş blue'larda ekstra bir çıkıntı var zaten sesin kaynağı da o çıkıntılı sistem diye biliyorum.
Aynen öyle sanki odada daktilo kullanıyorumBlue kullanıyorum, aşırı sesli birde yay sesi Red'e göre daha fazla. Kesinlikle red switch öneririm.