Neler Yeni

Red switch vs Blue switch

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Hangisini tercih etmeliyim artıları eksileri nedir ona göre bir klavye almayı düşünüyorum.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Blue kullanıyorum, aşırı sesli birde yay sesi Red'e göre daha fazla. Kesinlikle red switch öneririm.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
bildiğim kadarıyla tuşlara basarken baskı farkı falan varmış.
red switch fps oyunları için lazerli bir olayı var daha hızlı algılar ve sessizdir blue switch biraz daha aralarında çok ufak farklar olsada yavaştır ama farkedilir mi o fark bilmem birde seslidir ben blue switch kullanıyorum hep blue tercih ettim sesi güzel geliyor

Squex

80+ Silver
Outemu switch bir klavye alacaksanız blue tercih etmenizi fazla önermem yay sesi ve bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz uzun vadede.
Blue sesli ve basis hissiyatı tok olan
Red ise daha sessiz
Brown ise basis hissiyatı olan ama blue kadar sesli olmayan klavye tuşu diye biliyorum.
Eğer bütçe verirseniz biz önerebiliriz klavye.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Outemu switch bir klavye alacaksanız blue tercih etmenizi fazla önermem yay sesi ve bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz uzun vadede.
Blue sesli ve basis hissiyatı tok olan
Red ise daha sessiz
Brown ise basis hissiyatı olan ama blue kadar sesli olmayan klavye tuşu diye biliyorum.
Eğer bütçe verirseniz biz önerebiliriz klavye.
500-600 civarı var şuan corsair k70'e mi biriktirsem bilemiyorum. Siz ne dersiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi klavye? Ben de blue kullanıyorum yay sesi yok.
yay sesi çok hafif var ama 1 yıl kullanımdan sonra çok fazla artmaya başlıyor.

red switch fps oyunları için lazerli bir olayı var daha hızlı algılar ve sessizdir blue switch biraz daha aralarında çok ufak farklar olsada yavaştır ama farkedilir mi o fark bilmem birde seslidir ben blue switch kullanıyorum hep blue tercih ettim sesi güzel geliyor
lazerli olanlar optik switch diye geçmiyor mu red swith düz direkt yayın üzerine oturtulmuş blue'larda ekstra bir çıkıntı var zaten sesin kaynağı da o çıkıntılı sistem diye biliyorum.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
500-600 civarı var şuan corsair k70'e mi biriktirsem bilemiyorum. Siz ne dersiniz

yay sesi çok hafif var ama 1 yıl kullanımdan sonra çok fazla artmaya başlıyor.

lazerli olanlar optik switch diye geçmiyor mu red swith düz direkt yayın üzerine oturtulmuş blue'larda ekstra bir çıkıntı var zaten sesin kaynağı da o çıkıntılı sistem diye biliyorum.
yok red switchler fps oyunları için lazerli sistemlileride var aynı cümlede yanlış kullanmışım lazerliler genelde red switchlerde oluyor hem sessiz hemde daha hızlı o dediğin çentik red switchlerde olmuyor o yüzden az ses çıkarıyor

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,755