Öneri Redmi 9T vs iPhone7 vs iPhone8

ahenk'

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,586

easycepten alınır mı sizce ? güvenilirse iphone 8 için bütçemi yükselteceğim.

easycep güvenilir

8'de daha güncelleme alamayacağı için 7 Plus 128 almak daha mantıklı geliyor.

şöyle bir tavsiyede bulunabilirim. yurtdışından xiaomi telefon getirip satıyorlar hocam sıfır telefonlar. halam amcam vs vs benim sayemde alıp kullanıyorlar. redmi note 10 pro 5000tl /// redmi note 11 pro 5800tl /// mi 11 t 7000tl. kayıt actırma derdide imei ayarlıyorlar sıfır sıkıntı kullanılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kamera ve hoparlörü önemli hocam. oyun falan oynamıyorum. iphone 7 iş görür mü hala?
iphone7 kamera olarak işinin görür ama artık güncelleme almıyor 1 sene sonra wp instagram acılmaya bilir.

şöyle bir tavsiyede bulunabilirim. yurtdışından xiaomi telefon getirip satıyorlar hocam sıfır telefonlar. halam amcam vs vs benim sayemde alıp kullanıyorlar. redmi note 10 pro 5000tl /// redmi note 11 pro 5800tl /// mi 11 t 7000tl. kayıt actırma derdide imei ayarlıyorlar sıfır sıkıntı kullanılıyor.
Bu da bir seçenek. Eğer böyle bir şey düşünürseniz kamera için OnePlus 9 Öneririm.

iphone7 kamera olarak işinin görür ama artık güncelleme almıyor 1 sene sonra wp instagram acılmaya bilir.
alakası yok hocam. iPhone 6 4 yıldır güncelleme almıyor ama hala çalışıyor

oneplus 9 9300tl amcam alacaktı ama mi11t secti. oneplus 9 öneririm baya iyi teelfon
OnePlus 9 6500-7000 TL civarında. 9 Pro dediğiniz fiyatlarda.

Bu da bir seçenek. Eğer böyle bir şey düşünürseniz kamera için OnePlus 9 Öneririm.
Ustam yurtdışı falan uğraşmak istemiyorum ya beni minimum 3 yıl götürsün alacağım telefon yeterli. iPhone 7 plus iyi bir seçenek gibi duruyor.

Ustam yurtdışı falan uğraşmak istemiyorum ya beni minimum 3 yıl götürsün alacağım telefon yeterli. iPhone 7 plus iyi bir seçenek gibi duruyor.
hocam bişeyle uğraşmıyorsunuz zaten. telefoncular kendileri kacak getirip satıyor. ben bizzat öyle aldım. kargo ile evime gönderdi benim tanıdık vardı o uğraşıyor bu işlerle ondan 3 tane aldım hepsini kargoyla gönderdi. doğuda yapıyor işi sınırdan kacak hallediyorlar :)

İp 8 En mantıklısı olur easycep güvenilir bir firma diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,061
Üyeler
190,686
Son üye
Keoma
Geri