Neler Yeni

Android Redmi Note 10 Pro 5G/POCO X3 GT (chopin) MIUI 14 Güncellemesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni değil. Neredeyse iki ay oluyor geleli Note 10 Pro 5G'ye. Fakat Note 10 5G'ye bir türlü gelmedi. :D
yeni diye konu açmadımki kim söylüyor onu yaw bu tarz konu yoktu açmak istedim bende :kappa::kedi:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni değil. Neredeyse iki ay oluyor geleli Note 10 Pro 5G'ye. Fakat Note 10 5G'ye bir türlü gelmedi. :D
tr cihazı ise bekliyeceksin dostum yurt dışı ise fasboot ile basit şekilde yükleyebilirsin şuan baktım yayınlanmış miu 14 cihazın için

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
tr cihazı ise bekliyeceksin dostum yurt dışı ise fasboot ile basit şekilde yükleyebilirsin şuan baktım yayınlanmış miu 14 cihazın için
Note 10 5G (camellian) için MIUI 14 Fastboot ROM'u bulunmuyor, nasıl yayınlanmış? Gözden mi kaçırmışım? Linkini atar mısınız?

Note 10 5G (camellian) için MIUI 14 Fastboot ROM'u bulunmuyor, nasıl yayınlanmış? Gözden mi kaçırmışım? Linkini atar mısınız?

fastboot yok evet ama diğer roma geçip miu 14 yapabilirsiniz. zaten rom'lar arası geçiş vs çok basit bilginiz vardır sanırım.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26

fastboot yok evet ama diğer roma geçip miu 14 yapabilirsiniz. zaten rom'lar arası geçiş vs çok basit bilginiz vardır sanırım.
Ne dediğinizi anlamadım. Diğer ROM'a -örneğin Global'den Endonezya'ya- zaten fastboot ile geçiyoruz. Hem fastboot yok diyorsunuz hem de diğer ROM'a geçiş yapabilirsiniz diyorsunuz. Attığınız linkte de sadece EEA Beta sürüm var. Stabil versiyon çıkmadı. Haliyle şu anlık sorunsuz bir erişim yok. Halbuki pek çok telefona neredeyse iki ay oluyor geleli.

Ne dediğinizi anlamadım. Diğer ROM'a -örneğin Global'den Endonezya'ya- zaten fastboot ile geçiyoruz. Hem fastboot yok diyorsunuz hem de diğer ROM'a geçiş yapabilirsiniz diyorsunuz. Attığınız linkte de sadece EEA Beta sürüm var. Stabil versiyon çıkmadı. Haliyle şu anlık asıl sürüme erişim yok.
konu'daki fastboot ile geçebilirsiniz'den kastım siz'lerinde dediği gibi rom'lar arası fastboot ile geçiş yapılıyor + olarak başlıkta vs fastboot rom diye belirtmedim'ki ben sadece link'in altında bilgilendirme amaçlı olarak Cihazınıza güncelleme gelmediyse fastboot ile yükleyebilirsiniz yazdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne dediğinizi anlamadım. Diğer ROM'a -örneğin Global'den Endonezya'ya- zaten fastboot ile geçiyoruz. Hem fastboot yok diyorsunuz hem de diğer ROM'a geçiş yapabilirsiniz diyorsunuz. Attığınız linkte de sadece EEA Beta sürüm var. Stabil versiyon çıkmadı. Haliyle şu anlık sorunsuz bir erişim yok. Halbuki pek çok telefona neredeyse iki ay oluyor geleli.
fastboot olmamasın'dan kastım ise endonezya'da miu 14 güncellemesi gelmemiştir örnek eea gelmiştir beta sürüm vs romu atıp beta sürüm'den ne tarz özellik gelmiş vs bakmak için önden merakı gidermiş olunuyor bu sayede

Top Bottom