Ne dediğinizi anlamadım. Diğer ROM'a -örneğin Global'den Endonezya'ya- zaten fastboot ile geçiyoruz. Hem fastboot yok diyorsunuz hem de diğer ROM'a geçiş yapabilirsiniz diyorsunuz. Attığınız linkte de sadece EEA Beta sürüm var. Stabil versiyon çıkmadı. Haliyle şu anlık sorunsuz bir erişim yok. Halbuki pek çok telefona neredeyse iki ay oluyor geleli.
Ne dediğinizi anlamadım. Diğer ROM'a -örneğin Global'den Endonezya'ya- zaten fastboot ile geçiyoruz. Hem fastboot yok diyorsunuz hem de diğer ROM'a geçiş yapabilirsiniz diyorsunuz. Attığınız linkte de sadece EEA Beta sürüm var. Stabil versiyon çıkmadı. Haliyle şu anlık asıl sürüme erişim yok.
konu'daki fastboot ile geçebilirsiniz'den kastım siz'lerinde dediği gibi rom'lar arası fastboot ile geçiş yapılıyor + olarak başlıkta vs fastboot rom diye belirtmedim'ki ben sadece link'in altında bilgilendirme amaçlı olarak Cihazınıza güncelleme gelmediyse fastboot ile yükleyebilirsiniz yazdım
Ne dediğinizi anlamadım. Diğer ROM'a -örneğin Global'den Endonezya'ya- zaten fastboot ile geçiyoruz. Hem fastboot yok diyorsunuz hem de diğer ROM'a geçiş yapabilirsiniz diyorsunuz. Attığınız linkte de sadece EEA Beta sürüm var. Stabil versiyon çıkmadı. Haliyle şu anlık sorunsuz bir erişim yok. Halbuki pek çok telefona neredeyse iki ay oluyor geleli.
fastboot olmamasın'dan kastım ise endonezya'da miu 14 güncellemesi gelmemiştir örnek eea gelmiştir beta sürüm vs romu atıp beta sürüm'den ne tarz özellik gelmiş vs bakmak için önden merakı gidermiş olunuyor bu sayede