Neler Yeni

Redmi note 10 pro fabrika jelatini korur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
mete gültekin çevik
arkadaşlar tekrardan merhaba kısa süre önce aldığım telefon olan Redmi note 10 pro nun ekranında ufak bir fabrika jelatini olduğnu fark ettim sizce bu nekadar korur? telefonu arasıra dalgınlıkla düşüren birisiyim. ve eğer ekran koruma camı taktırırsam bunun sökülmesi şart mı? teşekkürler.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Cam koruma olsa da kırılabilen ekranlar oluyor düşürmeye bağlı olarak. Dikkat ettiğin sürece çizilmeye karşı yeterli olur o jelatin.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Jelatin ekrana karşı darbeler ve çizimlere karşı belirli bir seviyeye kadar koruyabiliyor. Onun dışında cam taktırmak isterseniz jelatini söktürmeniz gerekiyor.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
arkadaşlar tekrardan merhaba kısa süre önce aldığım telefon olan Redmi note 10 pro nun ekranında ufak bir fabrika jelatini olduğnu fark ettim sizce bu nekadar korur? telefonu arasıra dalgınlıkla düşüren birisiyim. ve eğer ekran koruma camı taktırırsam bunun sökülmesi şart mı? teşekkürler.
Jelatin darbeye karşı korumaz.
Parmak izini, küçük çiziklerin olmasını, bir miktar tozu engeller.
O kadar.

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Pek koruyuculuğu iyi değil ama idare eder. Çok düşüren biri değilsen bence gerek yok.

Doğuhan

80+ Silver
Jelatin sadece ciziklere karşı korur benim 1 aylık telefonumda ekran kırılmıştı jelatin sağlamdı

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Ben yeni mi 11 lite aldım taktırmadım bide telefonu hor kullanırım ama Bi sıkıntı olmaz sanırım.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri