SS Atar Mısın Kanka Bende Redmi 12 Aldım Sanal Bellek Var Diye Biliyorum Ama Birden Fazla Seçeneği Var Mı BilmiyorumBenim telefonum Redmi Note 12 pro 5g ve telefonumda fake rom var güncelleme almıyor ben telefonuma hangi romu yuklemeliyim
SS Atar Mısın Kanka Bende Redmi 12 Aldım Sanal Bellek Var Diye Biliyorum Ama Birden Fazla Seçeneği Var Mı Bilmiyorum
Telefonda klon imei var galiba sorguladigimda sadece bir harf var ama 120 gün mesajı geldi rom atsam bir şey olurmuEğer yurt dışı cihaz aldıysan, orjinal rom yükleyince imei gider haberin olsun
Gitme ihtimali yüksek, root uyumlu olması için mecburen yapmıştır adamlar. Ellemeyin derim benTelefonda klon imei var galiba sorguladigimda sadece bir harf var ama 120 gün mesajı geldi rom atsam bir şey olurmu
Tamamdır hocam teşekkür ederimGitme ihtimali yüksek, root uyumlu olması için mecburen yapmıştır adamlar. Ellemeyin derim ben
Neden normal rom koymuyorlarelleme bendede aynı telefon var dirençli plaka kaydı yapıyorlar o yüzden bu romları kuruyorlar cihaz brick olabilir