Neler Yeni

Redmi note 13 pro alınır mı?

egekral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Can

Kardeşime almayı düşüyorum mantıklı mı veya başka telefon önerebilir misiniz 10000-11000
Civarina
Yd redmi 12 pro 5 g al 6 7 milyara

Kardeşime almayı düşüyorum mantıklı mı veya başka telefon önerebilir misiniz 10000-11000
Civarina
Kanka onun yerine redmi note 12 pro 5 g al hem senin kafa rahat etsin hem kardeşimin kafası telefonu kendim kullanıyorum memnunum herturlu oyunu 45 60 fpsde çok rahat oynatir

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Görkem
Yd redmi 12 pro 5 g al 6 7 milyara

Kanka onun yerine redmi note 12 pro 5 g al hem senin kafa rahat etsin hem kardeşimin kafası telefonu kendim kullanıyorum memnunum herturlu oyunu 45 60 fpsde çok rahat oynatir
kafa rahat etmeden kastınız nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Yasin
xiaomi alma aldırma :D pişmanım her bakımdan pişmanımmm reklamı bitmez donması kasması bitmez güncellemeleri en son alır garip garip hatalar verir bitmez sorunları

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ahmet ismet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xiaomi alma aldırma :D pişmanım her bakımdan pişmanımmm reklamı bitmez donması kasması bitmez güncellemeleri en son alır garip garip hatalar verir bitmez sorunları
Telefon oneriri misin ozaman o fiyat bandına

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Yasin

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Görkem
telefonlar konusunda fazla bilgiye sahip değilim ben tecrübelerimi paylaştım. o fiyat bandına samsung al geç bence
telefonlar konusunda bilgi sahibi değilseniz
sadece kendi kullandığınız modeller üzerinden yaşadığınız tecrübeleri paylaşın o zaman
kesin yargılar ile öneride bulunmayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Yasin
telefonlar konusunda bilgi sahibi değilseniz
sadece kendi kullandığınız modeller üzerinden yaşadığınız tecrübeleri paylaşın o zaman
kesin yargılar ile öneride bulunmayın
öyle yaptım zaten yorumumu görmüyormusun? xiaomi kullanıcısıyım ve memnun olmadığımı iletmişim?

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,411
İsim
Arda doğan
Alınır iş görür yeterli

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Görkem
canım kardeşim ben sana genel bir özetleme yapayım sen kararını ver
bazı modeller vardır tasarım olarak çok iyidir
ama güncelleme desteği çok yoktur

bazı modeller tasarım olarak iyi görünür
güncelleme desteği bir kaç nesil olmasına vardır ama geç alır

bazı modeller tip olarak biraz eskide kalmıştır
ama yazılım stabilitesi daha iyidir

xioami redmi modeli de bu yukarıda saydığım seçenekler arasında döner dolaşır gider modelinden modeline göre

misal ben redmi note 8 kullandım
serisinin fiyat perforans telefonu idi
gayette güzel çalışıyordu
taki son android değil son miui arayüzüne kadar orda sıçtı batırdı

başka arkadaşım başka bir modelini kullanıyordu onda böyle bir şey olmadı

zaten ülkemizin geçim durumuna göre yüksek olsa da
ülkemiz telefon piyasasına göre düşük fiyatlara giriş seviyesinden bir tık üst cihazlar alıyoruz

illaki bir yerlerden feragat edecez

onun için
a modleinin şu su kötü b modeli al diyene hemen atlamamak lazım
çünkü o fiyat bandındaki b modelininde başka bir şeyi kötü

Generl bütünü ile bu fiyat bandında ki rakiplerini de düşündüğümüzde
alınabilir cihazlar içinde cihazın
Mesaj otomatik birleştirildi:

öyle yaptım zaten yorumumu görmüyormusun? xiaomi kullanıcısıyım ve memnun olmadığımı iletmişim?
1730591295796.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Yasin
canım kardeşim ben sana genel bir özetleme yapayım sen kararını ver
bazı modeller vardır tasarım olarak çok iyidir
ama güncelleme desteği çok yoktur

bazı modeller tasarım olarak iyi görünür
güncelleme desteği bir kaç nesil olmasına vardır ama geç alır

bazı modeller tip olarak biraz eskide kalmıştır
ama yazılım stabilitesi daha iyidir

xioami redmi modeli de bu yukarıda saydığım seçenekler arasında döner dolaşır gider modelinden modeline göre

misal ben redmi note 8 kullandım
serisinin fiyat perforans telefonu idi
gayette güzel çalışıyordu
taki son android değil son miui arayüzüne kadar orda sıçtı batırdı

başka arkadaşım başka bir modelini kullanıyordu onda böyle bir şey olmadı

zaten ülkemizin geçim durumuna göre yüksek olsa da
ülkemiz telefon piyasasına göre düşük fiyatlara giriş seviyesinden bir tık üst cihazlar alıyoruz

illaki bir yerlerden feragat edecez

onun için
a modleinin şu su kötü b modeli al diyene hemen atlamamak lazım
çünkü o fiyat bandındaki b modelininde başka bir şeyi kötü

Generl bütünü ile bu fiyat bandında ki rakiplerini de düşündüğümüzde
alınabilir cihazlar içinde cihazın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Öncelikle bir önce ki yorumunda bana telefonlar hakkında bilgi sahibi değilseniz yaşadığınız tecrübeyi yazın demişsin. Bende öyle yaptığımı söylemişim(ki öyle yaptım) şuanda farklı bir cevap veriyorsun neyse,
xiaomi redmi note 12 pro kullanıyorum daha önce de 11 pro - 13T modellerinide kullandım. xiaominin kendi miu sürümü sebebiyle fazlasıyla reklamı bulunuyor bu özellikle samsung markasına olmayan bence en büyük fark. bu xiaominin aynı arayüz kullanan tüm telefonlarında böyle.
Kullandığım modeller içinde zamanla donma kasma ve yavaşlama sorunlarıyla karşılaştım ve bu markanın telefonlarının uzun vadede güzel bir izlenim bırakmadığına kanaat getirdim. bu tamamen benim yorumumdur. zaten yukarda ki yorumdada bu emsalde belirtmişim.
Tabi ki markanın amiral gemisi dediğimiz 70K bandında satılan telefon modelinde en azından donma kasma olmayacaktır ama bu zaten kıyaslamamıza alamayız çünkü bant genişliyor.
+ olarak hem garanti servis + müşteri hizmetleri + ulaşılabilirlik ve marka bilinirliği(telefona uyumlu kılıf modelleri) daha fazla olması sebebiyle düşünmeden samsung alabilir.
Ama tabi sonuca bakacak olursak tamamen benim görüşümdür.

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Görkem
alınabilir bir ürün demek yanında bu fiyat bandında hangi alternatifler değerlendirilir

tasarımları (zevkler renkler kişiden kişiye değişir ama çoğu kişinin ortak görüşü) redmi note 13 pro ya göre daha kötü olan

samsung a25 vs m34

elbette redmi note 13 pro ya göre eksileri var
bir kere samsungun bu serilerde ısrarla vazgeçmediği 18 25 watt değeri gibi yavaş watt değerlerinde bu iki telefon da nasiini almış telefonlar 25w şarj özelliğine sahip

a25 8gb/256 m34 6gb/128gb bellek/depolama ile geliyor
a25 redmi note 13 pro ile aynı fiyatlarda m34 6gb/128gb 8500 tl civarında

bu alternatiflerde 2 seçenek duruyor

her nekadar piyasayı çok takip eden bizler için de redminin büyük bir pazarı olsa da
bazılarımızda daha bilindik algısı ile tercih edilen samsungu almak istiyorsanız

DEVAMLI OYUN OYNUYOR AŞIRI UYGULAMA YÜKLÜYOR VE AYNI ANDA ARKAPLANDA ÇOK UYGULAMA AKTİF OLUYORSA A25
GÜNDELİK BİR KULLANICI İSE FİYATI İLE BİRLİKTE ÇOK CAZİP FİYATA GELECEK M34 5G

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Yasin
alınabilir bir ürün demek yanında bu fiyat bandında hangi alternatifler değerlendirilir

tasarımları (zevkler renkler kişiden kişiye değişir ama çoğu kişinin ortak görüşü) redmi note 13 pro ya göre daha kötü olan

samsung a25 vs m34

elbette redmi note 13 pro ya göre eksileri var
bir kere samsungun bu serilerde ısrarla vazgeçmediği 18 25 watt değeri gibi yavaş watt değerlerinde bu iki telefon da nasiini almış telefonlar 25w şarj özelliğine sahip

a25 8gb/256 m34 6gb/128gb bellek/depolama ile geliyor
a25 redmi note 13 pro ile aynı fiyatlarda m34 6gb/128gb 8500 tl civarında

bu alternatiflerde 2 seçenek duruyor

her nekadar piyasayı çok takip eden bizler için de redminin büyük bir pazarı olsa da
bazılarımızda daha bilindik algısı ile tercih edilen samsungu almak istiyorsanız

DEVAMLI OYUN OYNUYOR AŞIRI UYGULAMA YÜKLÜYOR VE AYNI ANDA ARKAPLANDA ÇOK UYGULAMA AKTİF OLUYORSA A25
GÜNDELİK BİR KULLANICI İSE FİYATI İLE BİRLİKTE ÇOK CAZİP FİYATA GELECEK M34 5G
dostum ben telefonların özelliklerini eleştirmiyorum zaten bak burada yanılıyorsun hala :) ben ilgili markanın telefonundan memnun kalmadığımı söyledim ve asla aldırmam dedim sende telefon hakkında bilgin yoksa kendi kullandığın model üzerinden yorum yap dedin :D şuan özelliklerini kıyaslıyorsun benim anlatmak istediğim konu farklıydı neyse iyi forumlar sana.

Top Bottom