Neler Yeni

Redmi Note 8 İyi Midir?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Değildir. Note 8 ve 9 alınmaz.
Neden? Ailecek Redmi'ye geçtik diyebiliriz. Ben ve kardeşim Note 8, annem Note 8 pro kullanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Note 8 kullanıyorum keşke almasaydım.
Bruh, neden?

Arkadaş almış bu saatten sonra bir önemi yok ama bu tarz konulara böyle cevaplar verirken nedenini de açıklarsanız insanlara daha çok yardımcı olursunuz. Alınmaz demenin bir faydası yok çünkü.
Çok doğru, teşekkür ederim. Bu arada şarjı acayip iyi gidiyor şu anlık. Güne %95 şarj ile başladım, şu anda 70.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Selamlar, birazdan almaya gideceğim. Tanıdığımdan uygun fiyata alacağım. Daha doğrusu babam alacak. Sanırsam 1300 lira civarına alıyor. 64GB modeli. Sizce iyi fiyata mı alıyorum? Fiyatını hakediyor mu? Deli dehşet oyun oynamıyorum. CoC gibi basit oyunlar oynuyorum. Şarjı vesairesi bana yeterli gelir mi?
COC ne?
Critical OPS felan mı?
Şarj bana yeter 1/2 gün gidiyor.(aralar ile)

Not=Bataryaya iyi davranmadım.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
COC ne?
Critical OPS felan mı?
Şarj bana yeter 1/2 gün gidiyor.(aralar ile)

Not=Bataryaya iyi davranmadım.
Clash of Clans.

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
İyi fiyat alınabilir.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Neden? Ailecek Redmi'ye geçtik diyebiliriz. Ben ve kardeşim Note 8, annem Note 8 pro kullanıyor.

Bruh, neden?

Çok doğru, teşekkür ederim. Bu arada şarjı acayip iyi gidiyor şu anlık. Güne %95 şarj ile başladım, şu anda 70.
Stabil olmayan işletim sistemi, bildirim gelince ekranın donması, kilit ekranını açarken birden arkadan diğer arkaplanın görünmesi, ses açma kapama arayüzünün donması bir ton rezilliği var. Google UI'a geçicem muhtemelen, WPA önermişti, araştırıyorum.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Stabil olmayan işletim sistemi, bildirim gelince ekranın donması, kilit ekranını açarken birden arkadan diğer arkaplanın görünmesi, ses açma kapama arayüzünün donması bir ton rezilliği var. Google UI'a geçicem muhtemelen, WPA önermişti, araştırıyorum.
Ne zamandan beri kullanıyorsun?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Hiçbirini yaşamadım 1 yıldan fazla.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Hiçbirini yaşamadım 1 yıldan fazla.
MIUI popüler cihazlar arasında stabilitesi en düşük arayüz, çok fazla parazit var ve iPhone kopyası gibi görünüyor, özgün değil. İlginç takılmalar var, Xiaomi ye sorduğumuzda "Cihazınızı yeniden başlatın, önbelleği temizleyin" falan filan. Hiç net cevaplar vermiyorlar.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
MIUI popüler cihazlar arasında stabilitesi en düşük arayüz, çok fazla parazit var ve iPhone kopyası gibi görünüyor, özgün değil. İlginç takılmalar var, Xiaomi ye sorduğumuzda "Cihazınızı yeniden başlatın, önbelleği temizleyin" falan filan. Hiç net cevaplar vermiyorlar.
Haklısınız hocam.
Technopatta bi ara manyak gibi Xioami fanı türemişti.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Haklısınız hocam.
Technopatta bi ara manyak gibi Xioami fanı türemişti.
Sadece Xiaomi değil, bütün fanlar ilginç. Nesini savunacaklarını şaşmışlar, Huawei fanına Google yok desen, "Yoo bana yetiyor" der geçiştirir. Hepsi değişik.

Top Bottom