Neler Yeni

Yardım Redmi note 8 pro vs Redmi note 10 hangisini almalıyım?

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
Arkadaşlar telefon alacağım ikisi arasında kaldım redmi note 8 pro mu daha iyi redmi note 10 mu
ekran olarak 10 daha iyi dediler işlemci olarak 8 pro
ben günlük kullanım için alıyorum
8 pro alırsam 128/8 versiyonu
10 alırsam 128/6 versiyonu alacağım
sizce hangisini almalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yunus Emre
8 pro tabii ki açık ara önde
Arkadaşlar telefon alacağım ikisi arasında kaldım redmi note 8 pro mu daha iyi redmi note 10 mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Efe Yiğit
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Yazılım, Bilgisayar
Şimdi sen yeni mi eski mi diye soru sormuşsun. Ben her zaman yeni olan taraftarıyım fakat note 8 pro kullanan 3 tane arkadaşım var. Canavar gibi telefon seni pişman etmez.

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8 pro tabii ki açık ara önde
Şimdi sen yeni mi eski mi diye soru sormuşsun. Ben her zaman yeni olan taraftarıyım fakat note 8 pro kullanan 3 tane arkadaşım var. Canavar gibi telefon seni pişman etmez.
güncellik açısından 10 daha yeni değil mi birde 8pro nun kalınlığı cok fazla ya 10 ince elde daha rahat tutuluyor tabi başka fikirlerinizi görüşlerinizi yazarsanız sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Efe Yiğit
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Yazılım, Bilgisayar
Evet 10 daha yeni. Çok xiaomi takipçisi değilim o yüzden çok da yönlendirmek istemiyorum. Sadece note 8 pro baya güzel telefon onu biliyorum. Halen güncelleme alıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Öz. K.
Günlük kullanım için alacağından 33w şarj desteği 5000mah batarya ile hem daha hızlı şarj oluyor hem daha çok şarjı gidiyor. Bence hız bakımındanda seni üzmez Amoled ekran olması ve güncel cihaz olmasıda cabası.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
güncellik açısından 10 daha yeni değil mi birde 8pro nun kalınlığı cok fazla ya 10 ince elde daha rahat tutuluyor tabi başka fikirlerinizi görüşlerinizi yazarsanız sevinirim
2 yıldır annem note 8 pro kullanıyor. canavar gibi telefon note 10 daha sonra çıkan bir model ama 8 pro gerçekten güzel telefon. note 10 a göre biraz daha kaba ve kalın.

MkaArda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Arda Bozbay
eğer çok oyun oynamayacaksan kamera vs kullanıcam ayrıca tasarım diyorsan kesinlikle note 10 ancak sana bi tavsiye vereyim mi 11 lite günlük kullanım tasarım ve kamerada ikisindende kat kat daha iyi

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Semih
Note 8 pro kullanıyorum ve baya memnunum. Tek sıkıntım çok geç şarj oluyor. Güncelleme desteği bitti. Android 12 almayacak. Tavsiyem yenilikten yana. Note 10 daha iyi bir tercih olacaktır bence.

Top Bottom