Neler Yeni

Çözüldü✓ REDMI NOTE8 PRO SESLİ MESAJ DİNLEYİNCE EKRAN KAPATMA

cagriunveren

80+ Bronze
Dostlar merhaba,
Telefonum Xiaomi Redmi Note8 Pro. Telefonumdan memnunum ama bir özelliği beni delirtecek ve yakın zamanda bu telefonu yerden yere çalacağım az kaldı.
Sorun şu, WhatsApp'ten birisi sesli mesaj attığında açıp dinlediğimde veya birisi beni aradığı zaman telefonu açtığım vakit telefonun ekranı kararıyor direk kulak moduna alıyor ekranı. Ne yapsam düzeltemedim delirecem kafayı fıttıracam taktik verir misiniz lütfen aksi takdirde bu telefon param parça olacak.

Son düzenleme:

mexvell67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Süleyman
aynı şey benim telefondada var (poco X 3 pro) ama sorun mu bilmiyorum normal diye düşünüyorum

.......

80+ Bronze
Telefon sensörüyle alakalı bir şey.Yani çoğu telefonda oluyor.Eğer telefonu kendinize yakın tutarsanız ekran kendini kapatır.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Arda
Kulak sensöründe bir problem olduğunu düşünüyorum fakat çözümü hakkında bir fikrim yok, teknik servise verebilirsiniz.

BabaVoss7

80+ Silver
Bendede aynı telefon var bi güncellemeden sonra oldu. Hoparlöre alamadan dediğin gibi lararıyor ekran. Sesnsörle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bu aralar olmuyo sanırım özellikle dikkatimi çekmedi. Yeni güncellemelerden sanırım.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Selim
Kılıf veya koruyucu neden olabilil eğer bunlardan biri değilse persist arızası olabilir. Bootloader kilidi açık mı?

cagriunveren

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon sensörüyle alakalı bir şey.Yani çoğu telefonda oluyor.Eğer telefonu kendinize yakın tutarsanız ekran kendini kapatır.
Geçen gün denedim acaba yakın mı tutuyorum falan diye. Ulan arkadaş yine aynı sorun :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kılıf veya koruyucu neden olabilil eğer bunlardan biri değilse persist arızası olabilir. Bootloader kilidi açık mı?
Bootloader ne

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Selim
Geçen gün denedim acaba yakın mı tutuyorum falan diye. Ulan arkadaş yine aynı sorun :D

Bootloader ne
Bu soruyu sorduğunuza göre bilginiz yok hocam en iyisi sıfırlamayı denemek. Garantisi varsa servise verin yoksa kendiniz yazılım değiştirin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Yakınlık sensörü problemi bir çok xiaomi telefonda var hocam. Genellikle bir sonraki güncellemede düzeltiyorlar ama garantisi devam ediyorsa gönder düzeltirler. Bende de aynı problem vardı güncelleme ile düzeldi ama arkadaşımın düzelmedi o garantiye gönderdi.

.......

80+ Bronze

Bootloader ne
Uzak tutup deneyince yine aynı sorun varsa;
1- Sensörler bozulmuş olabilir.
2-Kılıf veya koruyucu cam yüzünden olabilir.
3-Toz yüzünden olabilir.
Eğer 2 ve 3 nedenli değilse ve uzak tutarken de aynı sorun varsa 1.nedenden dolayıdır.
Garanti varsa uğraşma direkt gönder.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
Bende Note 7 var. İlk çıktığı zamanlardan beri yurt dışından getirilmiş modelini ''2.el'' olarak aldım. Bi bataryasını değiştirdim 1 ay önce. Değiştikten sonra telefon kendine geldi. Ne yakınlık sensörü ne performans sıkıntısı veriyor. Tabi ben cihaza sürekli rom (yazılım) kuruyorum. Cihaz sürekli sıfırlandığı için de etkisi olabilir fakat 64 gb'ın tamamını doldurdugumda da performans aynı kalıyor.

TİTAN.

80+ Platinum
Dostlar merhaba,
Telefonum Xiaomi Redmi Note8 Pro. Telefonumdan memnunum ama bir özelliği beni delirtecek ve yakın zamanda bu telefonu yerden yere çalacağım az kaldı.
Sorun şu, WhatsApp'ten birisi sesli mesaj attığında açıp dinlediğimde veya birisi beni aradığı zaman telefonu açtığım vakit telefonun ekranı kararıyor direk kulak moduna alıyor ekranı. Ne yapsam düzeltemedim delirecem kafayı fıttıracam taktik verir misiniz lütfen aksi takdirde bu telefon param parça olacak.
Xiominin başı hep bu sensörlerle sıkınıtıda bende poco x3 pro kullanıyorum bende de bu tarz sorun ol sonra geçti güncellemeyle

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Sensör sorunu hocam bende de oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular