İki klavyeden birini almayı düşünüyorum royal kludge kullanma fırsatım oldu çok hoşuma gitmişti. K552 kumaranında çok tavsiye edildiğini gördüm ikisi arasından hangisini önerirsiniz? Farklı bir öneriniz varsada söyleyebilirsiniz.
Redragondan yurt dışında çok şikayet geliyorİki klavyeden birini almayı düşünüyorum royal kludge kullanma fırsatım oldu çok hoşuma gitmişti. K552 kumaranında çok tavsiye edildiğini gördüm ikisi arasından hangisini önerirsiniz? Farklı bir öneriniz varsada söyleyebilirsiniz.
Bende k568 var max 2 ay dayandı şuan bazı tuşlar algılamıyor gelip gidiyor şansızlıkta olabilir fakat ben memnun değilim.İki klavyeden birini almayı düşünüyorum royal kludge kullanma fırsatım oldu çok hoşuma gitmişti. K552 kumaranında çok tavsiye edildiğini gördüm ikisi arasından hangisini önerirsiniz? Farklı bir öneriniz varsada söyleyebilirsiniz.
Risk almak istemiyorum hocam g87 en iyi seçenek gibi duruyor.Bende k568 var max 2 ay dayandı şuan bazı tuşlar algılamıyor gelip gidiyor şansızlıkta olabilir fakat ben memnun değilim.
Ben kumara kullanıyorum çok memnunum hiç bi sıkıntısı yokİki klavyeden birini almayı düşünüyorum royal kludge kullanma fırsatım oldu çok hoşuma gitmişti. K552 kumaranında çok tavsiye edildiğini gördüm ikisi arasından hangisini önerirsiniz? Farklı bir öneriniz varsada söyleyebilirsiniz.
Banggoodda var ama 200tl kargoya vermek istemiyorum. hocam bu arada rk61 şuan banggoodda 820tl ve kuponlarla 600 civarina düşüyor onu almak daha mantıklı geldi siz ne dersiniz.G87 nin rgb olanı piyasa da yok sanırım bende almayı düşünüyorum bulursam.
Bu fiyatta cherry mxBunu öneririm.HP Omen Encoder Klavye Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HP Omen Encoder Klavye Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
Banggoddan hiç alışveriş yapmadım o yüzden temkinliyim. HP omen aslında en mantıklısı ama rgb değil ve enteri küçük o yüzden pek almak istemedim.Banggoodda var ama 200tl kargoya vermek istemiyorum. hocam bu arada rk61 şuan banggoodda 820tl ve kuponlarla 600 civarina düşüyor onu almak daha mantıklı geldi siz ne dersiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu fiyatta cherry mx