kobraserdar
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
redragon k568 rgb modelini almayi dusunuyorum almalimiyim veya 400 tl butceyle alinabilcek klavye onerirmisiniz
outemu swichler var sanırım gamepower rampage gibi sorun cikartirmiBence alınır.
Yay sesi sorunu var ama çok takmam dersen fp bir ürün.outemu swichler var sanırım gamepower rampage gibi sorun cikartirmi
redragon k568 rgb modelini almayi dusunuyorum almalimiyim veya 400 TL butceyle alinabilcek klavye onerirmisiniz
ben de o bütçeyle klavye arıyordum yakında alcağım ben redragon kumara alcağım red switch olduğu için + olarak hepsiburadadan al alacaksan çünkü mobil uygulamasında ilk 200 tl üstü siparişe 50 tl indirim yapılıyorredragon k568 rgb modelini almayi dusunuyorum almalimiyim veya 400 TL butceyle alinabilcek klavye onerirmisiniz
yay sesi onemli degil benim icin gamepower ve rampage gibi tus basmama fln sorunu yaratmasin bana yeterYay sesi sorunu var ama çok takmam dersen fp bir ürün.
hepsiburadadaki satici rgb demis ama rainbow yoluyor yorumlarda herkes oyle yazmis oyuzden baska bir siteden alcamben de o bütçeyle klavye arıyordum yakında alcağım ben redragon kumara alcağım red switch olduğu için + olarak hepsiburadadan al alacaksan çünkü mobil uygulamasında ilk 200 TL üstü siparişe 50 TL indirim yapılıyor
Redragon klavyelerde genel olarak sorun yok. Olursa da garantide hallediyorlar.yay sesi onemli degil benim icin gamepower ve rampage gibi tus basmama fln sorunu yaratmasin bana yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hepsiburadadaki satici rgb demis ama rainbow yoluyor yorumlarda herkes oyle yazmis oyuzden baska bir siteden alcam
siz bilirsiniz hocam benim alacağım klavyeye de bakabilirsin aile evinde yaşıyorsanız blue switch çok yoraryay sesi onemli degil benim icin gamepower ve rampage gibi tus basmama fln sorunu yaratmasin bana yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hepsiburadadaki satici rgb demis ama rainbow yoluyor yorumlarda herkes oyle yazmis oyuzden baska bir siteden alcam
cok pahali geldi o bana tek renk birdesiz bilirsiniz hocam benim alacağım klavyeye de bakabilirsin aile evinde yaşıyorsanız blue switch çok yorar
hocam k568 de 350 civarında değil mi ben o şekil biliyordum kumara da 50 tllik kod ile 370 e geliyorcok pahali geldi o bana tek renk birde
Alınır, fakat bu modellere de bakabilirsin :redragon k568 rgb modelini almayi dusunuyorum almalimiyim veya 400 TL butceyle alinabilcek klavye onerirmisiniz
k568 400 tl inventus sitesinden alcam ben geri kalan sitelerin hepsi rainbow aydinlatmahocam k568 de 350 civarında değil mi ben o şekil biliyordum kumara da 50 tllik kod ile 370 e geliyor