Reelste gördüm doğrumudur(bedava valorant skini)

mt09kedy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
Mr beast işbirliği falan diyordu bende denedim çıktı bir skin sonra heabaı girdim tabiiki yan hesabı ardından a day falan dedi 1 gün içinde heaaba düşer heralde anneannemlerdeyim hesaba bakamıyorum skin varmı diye link bırakayım reisin aşağıya virüs falan bulaşırmı hesap patlarmı yoksa realmi

Mr beast işbirliği falan diyordu bende denedim çıktı bir skin sonra heabaı girdim tabiiki yan hesabı ardından a day falan dedi 1 gün içinde heaaba düşer heralde anneannemlerdeyim hesaba bakamıyorum skin varmı diye link bırakayım reisin aşağıya virüs falan bulaşırmı hesap patlarmı yoksa realmi
Videoya bakmadım ama brdava skin işi yalan lolde custom skin vardı valodada aynısı varmı bilmiyorum

Videoya bakmadım ama brdava skin işi yalan lolde custom skin vardı valodada aynısı varmı bilmiyorum
Knk mail değiştirildi almaya çalışacağım olmazsada pekte umurumda değil yan hesap zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefona virüs girmemiştir değilmi hocsm

hesap patlar scam.
Patladı bakalım alabilcemmi geri telefona virüs girmez değilmi hocam

Son düzenleme:
Abicim sen bi müddet anne babanın haberi olmadan bişe yapma çok tokatlarlar seni maazallah

On numara dolandırıcılık tebrikler :D

Git antivirüs indir bak sorucağını
Eswt antivirüs iş görürmü

bir bak istersen hesaba köprü falan da yanında vermiş olabilirler bu aralar ürünlerin yanına köprüyü bedavaya veriyorlar
Ya abi bunların çalma amaçları neki bak işte geri alınıyor çaldın noldu yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,849
Üyeler
184,509
Son üye
orhandem
Geri