Neler Yeni

Rehber Matematik mi Mert Hoca mı?

Tre-x

80+ Silver
ben bıyıklı matematiği öneririm açıkçası temeli veriyor kısaca açıklıyor sonra yeni nesiller ve zor soruları çözüyor kendi kitabı da var ama ben kullanmıyorum
bak bu arada şöyle bir tavsiye vereyim bende başlayacakken çok telaşlanmıştım kimden başlayayım nerden başlayayım nasıl çalışayım vs yapman gereken tyt mat kimya biyo fizik konularını bir A4 kağıdına yaz konuları bitirdikçe oradan tik at ve kimden başlayacağım diye düşünme hepsi aynı şeyi anlatıyor zaten mantığı veriyor gerisi sende o yüzden nasılmış nerdenmiş düşünme direkt bodozlama gir çalışmaya gerisi geliyor

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
ben bıyıklı matematiği öneririm açıkçası temeli veriyor kısaca açıklıyor sonra yeni nesiller ve zor soruları çözüyor kendi kitabı da var ama ben kullanmıyorum
bak bu arada şöyle bir tavsiye vereyim bende başlayacakken çok telaşlanmıştım kimden başlayayım nerden başlayayım nasıl çalışayım vs yapman gereken tyt mat kimya biyo fizik konularını bir A4 kağıdına yaz konuları bitirdikçe oradan tik at ve kimden başlayacağım diye düşünme hepsi aynı şeyi anlatıyor zaten mantığı veriyor gerisi sende o yüzden nasılmış nerdenmiş düşünme direkt bodozlama gir çalışmaya gerisi geliyor
Ya mert hoca 70 gün rm 49 olunca insan korkuya düşüyor.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
mert hoca biraz daha detaylı bence aynı günde 2 video attığı oluyor bence ondan başla pişman olmazsın
İnşallah. Biraz böyle cansız enerjisiz gibi geliyor. Ondan dedim. Onun kitabını aldım da iptal etme şeyi var. İptal etmesem ml

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Deli Çavuş
Bence ikisi de değil rehber matematik derste çok boş konuşuyor saçma sapan hareketler fln mert hocayı çok bilmiyorum ama o sanki o da iyi değil gibi .

Tre-x

80+ Silver
İnşallah. Biraz böyle cansız enerjisiz gibi geliyor. Ondan dedim. Onun kitabını aldım da iptal etme şeyi var. İptal etmesem ml
almışsın işte daha ne uğraşacaksın iptal etme ile gelene kadar otur başla gelince ondan ve elinde olan kitaplardan çözersin elinde kitap yoksa 345 ve bilgi sarmalına bakabilirsin ben kullanıyorum beğeniyorum da
Ya mert hoca 70 gün rm 49 olunca insan korkuya düşüyor.
neyin korkusu? korkmak gibi bir lüksümüz yok maalesef çalışmak zorundayız

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
almışsın işte daha ne uğraşacaksın iptal etme ile gelene kadar otur başla gelince ondan ve elinde olan kitaplardan çözersin elinde kitap yoksa 345 ve bilgi sarmalına bakabilirsin ben kullanıyorum beğeniyorum da

neyin korkusu? korkmak gibi bir lüksümüz yok maalesef çalışmak zorundayız
Yetiştirememe korkusu
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangisini iptal edicen
Mert hoca yı aldım. Ama iptal edebilirim eğer rm daha iyiyse. Fakat sanki genel kanı mert hocanın iyi olduğu yönünde

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Yetiştirememe korkusu

Mert hoca yı aldım. Ama iptal edebilirim eğer rm daha iyiyse. Fakat sanki genel kanı mert hocanın iyi olduğu yönünde
aynen mert hoca dha iyi hocam

Tre-x

80+ Silver
Yetiştirememe korkusu

güne erken başlarsan yetişir ve 11 e geçmedin mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,926
Üyeler
162,581
Son üye
kravatt
Top Bottom