Neler Yeni

Rekabetçi online oyun bağımlılığı

ceFn4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
okyanus öztürk
Arkadaşlar selam deli gibi CS:GO,Valorant,Apex,PUBG gibi oyunlar oynuyorum ama bunlar benim üzerimde bağımlılık yapıyor, sizce nasıl kendimi bu tür oyunlardan soğutup hikayeli oyunlar'a odaklarım?

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bir tane kaliteli hikaye oyununa başla.Mesela Max Payne gibi gerisi gelir zaten.

Aware

80+ Silver
Arkadaşlar selam deli gibi CS:GO,Valorant,Apex,PUBG gibi oyunlar oynuyorum ama bunlar benim üzerimde bağımlılık yapıyor, sizce nasıl kendimi bu tür oyunlardan soğutup hikayeli oyunlar'a odaklarım?
Derde bak bende nasıl bırakırım diye sorucaksın sandım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mafia ve cod serilerini oynarsan güzel olur .

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,373
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bilgisayarından silerek.

ceFn4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
okyanus öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,373
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
bunu deniyeceğim üstad

hayatım ı adasam sizin kadar akıllı bir insan olamam beyefendi
Sileceksin kurtulacaksın kardeşim. Sonu gelmiyor bu rekabetçi oyunların.

ceFn4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
okyanus öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Derde bak bende nasıl bırakırım diye sorucaksın sandım :D

Mafia ve cod serilerini oynarsan güzel olur .
hangi cod oyunlarını önerirsin üstad

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
knk geçmekten kolay ne var para verince oynama zorunluluğu hissediyorsun ama bırakması sıkıntı işte

ddeniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Deniz
hangi cod oyunlarını önerirsin üstad
Modern Warfare 1 2 3 oyna sonra Black ops 1 2 , Rise of the tomb raider, resident evil revelations 2 , the witcher 3 , hitman , assasins creed (black flag, brotherhood, odyssey) ,metro 2033 last redux oynamalısın bu yazdıklarımı. Daha bir çok şey var da şuan aklıma gelenler bunlar.

Fordon Greeman

80+ Bronze
Üstün olma isteğini yok et. Rank'ın oyunda görünen bir ibare olduğunu unutma. Seni ne kimseden üstün ne de alçak yapan bir şey değil. Git rankını en düşük seviyeye düşür. Uzun bir süre o oyunlara girme. Daha sonra o oyunları oynamak istediğin zaman, ranked maçlarına girmektense arkadaşlarınla veya sırf eğlence amaçlı keyif amaçlı girip oyna. Yenmek yenilmek umrunda olmasın. Zevk almak için oyna. Tabi bu dediğim oyunu bıraktıktan sonra uzun süre bırakıp sonrasında tekrar canın oynamak istediği zamanlar için.

Şunu da söyleyeyim, o oyunlara harcadığın binlerce saat içinde ne kadar güzel hikayeli oyunlar, filmler diziler izleyebileceğini, ne kadar çok şey görmüş olacağını, ne kadar şey öğrenmiş olabileceğini aklına getir ve kaçırmış olduğun fırsatları düşün.

Top Bottom