Derde bak bende nasıl bırakırım diye sorucaksın sandımArkadaşlar selam deli gibi CS:GO,Valorant,Apex,PUBG gibi oyunlar oynuyorum ama bunlar benim üzerimde bağımlılık yapıyor, sizce nasıl kendimi bu tür oyunlardan soğutup hikayeli oyunlar'a odaklarım?
Mafia ve cod serilerini oynarsan güzel olur .Arkadaşlar selam deli gibi CS:GO,Valorant,Apex,PUBG gibi oyunlar oynuyorum ama bunlar benim üzerimde bağımlılık yapıyor, sizce nasıl kendimi bu tür oyunlardan soğutup hikayeli oyunlar'a odaklarım?
Bilgisayarından silerek.Arkadaşlar selam deli gibi CS:GO,Valorant,Apex,PUBG gibi oyunlar oynuyorum ama bunlar benim üzerimde bağımlılık yapıyor, sizce nasıl kendimi bu tür oyunlardan soğutup hikayeli oyunlar'a odaklarım?
bunu deniyeceğim üstadBir tane kaliteli hikaye oyununa başla.Mesela Max Payne gibi gerisi gelir zaten.
hayatım ı adasam sizin kadar akıllı bir insan olamam beyefendiBilgisayarından silerek.
Sileceksin kurtulacaksın kardeşim. Sonu gelmiyor bu rekabetçi oyunların.bunu deniyeceğim üstad
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayatım ı adasam sizin kadar akıllı bir insan olamam beyefendi
hangi cod oyunlarını önerirsin üstadDerde bak bende nasıl bırakırım diye sorucaksın sandım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mafia ve cod serilerini oynarsan güzel olur .
Baştan başla 1-2-3 diye güzel oyunlar.hangi cod oyunlarını önerirsin üstad
Modern Warfare 1 2 3 oyna sonra Black ops 1 2 , Rise of the tomb raider, resident evil revelations 2 , the witcher 3 , hitman , assasins creed (black flag, brotherhood, odyssey) ,metro 2033 last redux oynamalısın bu yazdıklarımı. Daha bir çok şey var da şuan aklıma gelenler bunlar.hangi cod oyunlarını önerirsin üstad
Üstün olma isteğini yok et. Rank'ın oyunda görünen bir ibare olduğunu unutma. Seni ne kimseden üstün ne de alçak yapan bir şey değil. Git rankını en düşük seviyeye düşür. Uzun bir süre o oyunlara girme. Daha sonra o oyunları oynamak istediğin zaman, ranked maçlarına girmektense arkadaşlarınla veya sırf eğlence amaçlı keyif amaçlı girip oyna. Yenmek yenilmek umrunda olmasın. Zevk almak için oyna. Tabi bu dediğim oyunu bıraktıktan sonra uzun süre bırakıp sonrasında tekrar canın oynamak istediği zamanlar için.Arkadaşlar selam deli gibi CS:GO,Valorant,Apex,PUBG gibi oyunlar oynuyorum ama bunlar benim üzerimde bağımlılık yapıyor, sizce nasıl kendimi bu tür oyunlardan soğutup hikayeli oyunlar'a odaklarım?