Bu fiyata çok kotu bir sistem.Arkadaşlar merhaba, sketchup, 3dsmax, corona, lumion render programları üzerine şöyle bir sistem topladım.
normal bütçem 50.000 tl idi. ekran kartı olarak 4060 seçmiştim fakat kendimi zorlayarak bu şekilde bi sistem topladım.
Render alanında deneyimli arkadaşlar yorum yapabilir mi?
Alıntıyı görüntüle
hata nerede hocamBu fiyata çok kotu bir sistem.
bu sisteme göre fiyat pahalı geldi bana. Hiç hazır sistemlere baktın mı?Arkadaşlar merhaba, sketchup, 3dsmax, corona, lumion render programları üzerine şöyle bir sistem topladım.
normal bütçem 50.000 tl idi. ekran kartı olarak 4060 seçmiştim fakat kendimi zorlayarak bu şekilde bi sistem topladım.
Alıntıyı görüntüle
max 52.000₺ civarinda olmasi lazimdi bu sisteminArkadaşlar merhaba, sketchup, 3dsmax, corona, lumion render programları üzerine şöyle bir sistem topladım.
Alıntıyı görüntüle
bu sisteme göre fiyat pahalı geldi bana. Hiç hazır sistemlere baktın mry
render sistemlerde işlemcinin hangi özelliğine bakmamız gerekiyor hocam ?bu sisteme göre fiyat pahalı geldi bana. Hiç hazır sistemlere baktın mı?
sistem iyi ama fiyatı pahalı. 55 60 bine alınabilirrender sistemlerde işlemcinin hangi özelliğine bakmamız gerekiyor hocam ?
youtubede izlediğim render sistem tavsiye videosu üzerine bu şekilde şekillendirdim.
ufak bir arama ile böyle sistem buldum.sistem iyi ama fiyatı pahalı. 55 60 bine alınabilir
İstersen ekran kartından kıs islemci yüksek al sadece render yapacaksan işlemci ön planda olmalıArkadaşlar merhaba, sketchup, 3dsmax, corona, lumion render programları üzerine şöyle bir sistem topladım.
Alıntıyı görüntüle
Hata fiyatta dostum. 50kya 4060li zaten olmaz .hata nerede hocam
anakart acayip berbat ama mantık güzel x670p yapılıp alınabilir bu sistemCok pahali hocam ekran kartindan kisip islemciyi ryzen 9 yapmanizi oneririm eger Render oncelikli ise.
Soyle bir sistem oneririm.
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com