Neler Yeni

Renk körü biri için NVIDIA renk ayarı tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
recep
Örneğin CS:GO Mirage haritasında tleri görmekte zorlanıyorum veya Vertigo'da ctler çok zor gözüküyor. Bazen cros gözükmüyor. Windows renk filtrelerini vesaire denedim cs içi zaten renk körü modu yok. Sorum NVIDIA denetim masasında yapabileceğim renk ayarı vesaire varmıdır?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Örneğin CS:GO Mirage haritasında tleri görmekte zorlanıyorum veya Vertigo'da ctler çok zor gözüküyor. Bazen cros gözükmüyor. Windows renk filtrelerini vesaire denedim cs içi zaten renk körü modu yok. Sorum NVIDIA denetim masasında yapabileceğim renk ayarı vesaire varmıdır?
Kesin vardir, amd de var cunku goruntu kisimlarini kurcala hocam

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Hangi renk(ler) üzerinde renk körlüğünüz var? Nvidia oyun filtrelerinde renk körü filtresi var ama onun dışında herhalde yapılacak en iyi ayar ya o renkleri kısmak ya da ekran sıcaklığını değiştirmek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
recep
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi renk(ler) üzerinde renk körlüğünüz var? Nvidia oyun filtrelerinde renk körü filtresi var ama onun dışında herhalde yapılacak en iyi ayar ya o renkleri kısmak ya da ekran sıcaklığını değiştirmek.
renk körü çok çeşitli bir hastalık bende mesela siyah/kırmızı yeşil/sarı/turuncu mavi/mor/pembe renkleri karışıyor bazen azcık anlayabiliyorum
elhamülillah en azından görüyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

gpu değiştirmeyi düşünüyorum o zaman filtre yapabilirim son güncellemelerden sonra geforce experience kullanamıyorum nvidia denetim masasında renkleri değiştire değiştire deneyeceğim bişeyler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,911
Üyeler
161,161
Son üye
Kayradecnn
Top Bottom