Neler Yeni

Renkler ve Zevkler Tartışılır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Glorfindel of Gondolin

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Milyon kez cevabını verdiğim şeyleri söylemeye devam.
Baki istediğini giyer, yapar, içer ama bu hoşuma gitmezse de laf söylerim. Sende bi' okuduğunu anlamama mı var anlamadım. Malum konuya da "bana göre" dememe rağmen gereksiz bir mesaj yazmıştın.
Saygısızlık yapmak ayrı yorum yapmak ayrı. Bana göre diyip işin içinden sıyrılamazsın yani.

Komando41.

80+ Silver
Mlaum konularda Rap ile ilgili şeyler yazdım ve herkes üstüne alındı :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapamıyorsun.
TAMAM EYYYYY ULU EGOİST EN iyi sensin herşeyin en iyisini sen bilirsin insanların zevkine karışırsın saygı duymak nedir bilmezsin çünkü sen seçilmiş kişisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Glorfindel of Gondolin
Rap ile ilgili şeyler demenden yana problem yok. "Rap dinleyenlere" söylediğin şeylerde problem var. Aradaki ince çizgiyi fark etmek gerek.
O konuları gidip okur musun bir kez daha. Kaç kişi demediğini bırakmadı bana. Üstelik ilk başlarda gayet de farkındaydım her şeyin.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
Evet, tartışılır.

Kişinin ne dinlediği, ne giydiği, ne yediği ve daha birçok şey bal gibi de tartışılır. Kişi yine ne yapmak istiyorsa yapar fakat yaptığı şeye saygı duymak zorunda değilim, o da benimkine saygı duymak zorunda değil.

Şu, "Öyle yapmak istemiş, yapmış", "İstediğini dinler seni ilgilendirir mi?" tarzı gereksiz argümanlarınıza cevap olarak; beni tabii ki de ilgilendirmez ama lafımı da esirgemem ve sonuna kadar da tartışırım.
Düzgün bir üslup ve seviyeli bir şekilde zevkler ve renkler tartışılabilir

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
O konuları gidip okur musun bir kez daha. Kaç kişi demediğini bırakmadı bana. Üstelik ilk başlarda gayet de farkındaydım her şeyin.

Bir İnsan Neden Türkçe Rap Dinler ki?​

Konu başlığı bir kere her şeyi açıklıyor maalesef. İnsanların dinlediği şeye laf ediyorsun, müziğin kendisine değil.

Top Bottom