Neler Yeni

Renkler ve Zevkler Tartışılır mı?

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Aynen, hakaret :D Orada amacım aşağılama değil soru sorma. Neden yani neden? O konunun başından beri cevap bile alamadım. Herkes hakaret veya linç girişimde bulundu.
Ya işte anlamadığın şey şu. Beğenmenin nedeni yok. Hoşuna gidiyor dinliyor bu kadar basit.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Aynen, hakaret :D Orada amacım aşağılama değil soru sorma. Neden yani neden? O konunun başından beri cevap bile alamadım. Herkes hakaret veya linç girişimde bulundu.

Zevk zaten budur.
''Neden Türkçe rap dinliyorsun?
-Kulağıma hoş geliyor?''.

''Neden kulağına hoş geliyor?
-Ritimini, sözlerini seviyorum.''

''Neden ritimi, sözlerini seviyorsun?'' işte bunun cevabı yoktur, bu da zevkleri tartışılmaz yapan şey.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Hakaret ile karışık söylediniz. Ayrıca "Kötü" dedim ve bu benim fikrim. Hadi zevkler renkler diyordunuz saygı duyun bakalım.
Rap müzik kötü ile rap müzik dinleyenler zevksiz arasında dağlar kadar fark var.

Komando41.

80+ Silver
Güzel kardeşim, kaçıncı kez aynı cevabı vereceğim bilmiyorum ama istediğini dinle sadece beğenmediğimi ifade ederim.
hemen ladı çevirdemeden sen insanların giydiklerini saygı duymam diyodun güzel kardeşim

Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Glorfindel of Gondolin
Zevk zaten budur.
''Neden Türkçe rap dinliyorsun?
-Kulağıma hoş geliyor?''.

''Neden kulağına hoş geliyor?
-Ritimini, sözlerini seviyorum.''

''Neden ritimi, sözlerini seviyorsun?'' işte bunun cevabı yoktur, bu da zevkleri tartışılmaz yapan şey.
Tamam ben de buna kötü, rezalet deme hakkına sahibim. Kötü ve rezalet.

Emptx_

80+ Bronze
Sen dinleyenlere söyledin " İnsan neden türkçe rap dinler ki? " Ben türkçe rap sevmiyorum demedin ki

üstteki mesajda da zevkleri baya kötüymüş demişsin bu dinleyene hakarettir ayrıca saygısızlıktır.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Evet, tartışılır.

Kişinin ne dinlediği, ne giydiği, ne yediği ve daha birçok şey bal gibi de tartışılır. Kişi yine ne yapmak istiyorsa yapar fakat yaptığı şeye saygı duymak zorunda değilim, o da benimkine saygı duymak zorunda değil.

Şu, "Öyle yapmak istemiş, yapmış", "İstediğini dinler seni ilgilendirir mi?" tarzı gereksiz argümanlarınıza cevap olarak; beni tabii ki de ilgilendirmez ama lafımı da esirgemem ve sonuna kadar da tartışırım.
Tartışılmaz en azından senin özgürlüğünü kısıtlamıyor ise

Atıyorum ben metal müzik seviyorum, sen de elektronik müzik. Sen bana laf atıyorsun ne saçma müzik türü falan neden dinliyorsun, ben de aynı şekilde sana. Doğru mu bu? Tartışma bile değil ki bu düpedüz boş muhabbet. Herkes kendi zevkine göre giyinir, müziğini dinler, oyununu oynar, filmini izler kimse de ona saygısızlık yapamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,527
Üyeler
161,079
Son üye
haidar_55
Top Bottom