YOUNG
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
biraz geç oldu yazıcam fakat bahsettiğim siteden almadım trendyol üzerinden bir siteden aldım 2 adet 2500 tl den baya iyi memnumum MEDCEMSTORE dan aldım çeşit olarak çok fazla model yok fakat kalite olrak baya iyi birde trendyol güvencesi ile sorun yaşamadım bişman olmassınaldınız mı ?
tamamdir tesekkür ederimbiraz geç oldu yazıcam fakat bahsettiğim siteden almadım trendyol üzerinden bir siteden aldım 2 adet 2500 tl den baya iyi memnumum MEDCEMSTORE dan aldım çeşit olarak çok fazla model yok fakat kalite olrak baya iyi birde trendyol güvencesi ile sorun yaşamadım bişman olmassın
beyler yakın zaman da replika ayakkabı alıcam alıcağım ayakkabılar orjinalleri pahalı olduğu için replika alıyorum lnt step ve sporestep gibi siteler şikayet var yorumları yüzünden çekindirdi baydınco dan almayı düşünüyorum yorumları yüksek aranızda almış olan varmı başka sitede olur
3 yıldır sürekli alışveriş yaptığım site tavsiye ederim,kaliteli ithal ayakkabıları var, replikam'dan aldım
hocam sizde aldınız mı aynı sıteden veya baska sıteden kalıtesı nasıltamamdir tesekkür ederim