Neler Yeni

Resident evil 4 remake açılmıyor

Metro 2033

80+ Bronze
oyunu bugun aldım indirdim açılmıyor steam oynuyor gösteriyor görev yöneticisinde gözüküyor ama oyun ekrana gelmiyor sorunu nasıl çözebilirim?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Furkan Görür
oyunun klasörünü açın orada crash ile ilgili 3 dosya olacak onu silin düzeliyor. Bendede aynısı oldu

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Furkan Görür
bu sefer oyun hiç açılmıyor steam başlatılıyor sonra hemen kapanıyor
steamı açıp dosyayı doğrulayın o 3 dosya tekrar insin. Veya çöp kutusundan kurtarın,

Sonra

CMD'yi açıp.
Taskkill /f /ım re4.exe yazın.
Bu komutu yazdıktan sonra oyunu dosya konumundan yönetici olarak başlatırsanız sorununuz çözülecektir.

Metro 2033

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
steamı açıp dosyayı doğrulayın o 3 dosya tekrar insin. Veya çöp kutusundan kurtarın,

Sonra

CMD'yi açıp.
Taskkill /f /ım re4.exe yazın.
Bu komutu yazdıktan sonra oyunu dosya konumundan yönetici olarak başlatırsanız sorununuz çözülecektir.
Onuda denedim hocam olmadı ekran kartı driverima bakayım derken onada bişeyler olmuş onuda düzeltmeye çalışıyorum şuan.
Oyunu silip yeniden yüklemeyi deneyeceğim teşekkür ederim.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Furkan Görür
ben böyle çözmüştüm;

"Hocam aynı sorunu demin çözdüm size yazmaya geldim. Oyunu Steam'den aldıysanız oyun dosyalarına girip crash report, crash repor.dll ve installer message dosyalarını silip tekrar deneyin. Oyunun açılması bende 20-30 saniye sürdü sonra açıldı sorunsuz oynuyorum bir süredir."

Metro 2033

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben böyle çözmüştüm;

"Hocam aynı sorunu demin çözdüm size yazmaya geldim. Oyunu Steam'den aldıysanız oyun dosyalarına girip crash report, crash repor.dll ve installer message dosyalarını silip tekrar deneyin. Oyunun açılması bende 20-30 saniye sürdü sonra açıldı sorunsuz oynuyorum bir süredir."
Hocam oyunu silip yeniden yükledim böyle yaptım düzeldi teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,168
Üyeler
160,959
Son üye
VicdansızSabuha
Top Bottom