Metro 2033
80+ Bronze
oyunu bugun aldım indirdim açılmıyor steam oynuyor gösteriyor görev yöneticisinde gözüküyor ama oyun ekrana gelmiyor sorunu nasıl çözebilirim?
bu sefer oyun hiç açılmıyor steam başlatılıyor sonra hemen kapanıyoroyunun klasörünü açın orada crash ile ilgili 3 dosya olacak onu silin düzeliyor. Bendede aynısı oldu
steamı açıp dosyayı doğrulayın o 3 dosya tekrar insin. Veya çöp kutusundan kurtarın,bu sefer oyun hiç açılmıyor steam başlatılıyor sonra hemen kapanıyor
Onuda denedim hocam olmadı ekran kartı driverima bakayım derken onada bişeyler olmuş onuda düzeltmeye çalışıyorum şuan.steamı açıp dosyayı doğrulayın o 3 dosya tekrar insin. Veya çöp kutusundan kurtarın,
Sonra
CMD'yi açıp.
Taskkill /f /ım re4.exe yazın.
Bu komutu yazdıktan sonra oyunu dosya konumundan yönetici olarak başlatırsanız sorununuz çözülecektir.
Hocam oyunu silip yeniden yükledim böyle yaptım düzeldi teşekkür ederim.ben böyle çözmüştüm;
"Hocam aynı sorunu demin çözdüm size yazmaya geldim. Oyunu Steam'den aldıysanız oyun dosyalarına girip crash report, crash repor.dll ve installer message dosyalarını silip tekrar deneyin. Oyunun açılması bende 20-30 saniye sürdü sonra açıldı sorunsuz oynuyorum bir süredir."