Neler Yeni

Resimdeki laptopa M2 SSD takılır mı?

Reaksiyon skoru
0

Laptop bu arkadaşlar hangi SSD modelini destekler. M2 SSD NVME falan. En kötü HDD yerine SSD koyarım da daha hızlı alternatif var mı

M2 desteği yok sanırım. Normalde M2 yuvası var ama soketi koymamışlar.
wifi kartının oraya anca bi tane olurda oda çalışırsa kesin bir şey yok laptopta wifidende feragat edilmez

Sadece sata ssd takabilirsin m.2 desteği yok elindeki hddyi de değerlendirmek istiyorsan CD yuvası için sata aparatı alıp orayada hddni koyabilirsin
bkz:https://www.akakce.com/harddisk-kut...harici-sabit-disk-kutusu-fiyati,73664200.html
https://www.akakce.com/harddisk-kut...usb-3-0-gabble-gab-hk30-fiyati,122573859.html yada dışarıdan usb ile kullanayım dersen bunun gibi olur
Çok teşekkür ediyorum. Peki fotodan veya teknik özelliklerden anlaşılır ise laptopta tek ram slotu mu var yoksa çift mi. Veya max kaç mhz destekliyor bunları öğrenme şansım var mı

wifi kartının oraya anca bi tane olurda oda çalışırsa kesin bir şey yok laptopta wifidende feragat edilmez
Normalde cihazın en arkasında M2 takacak yuva var (bendeki HP cihazda oraya takılıyor yeri orası) ama soket boş M2 soketi koymamış adamlar 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok teşekkür ediyorum. Peki fotodan veya teknik özelliklerden anlaşılır ise laptopta tek ram slotu mu var yoksa çift mi. Veya max kaç mhz destekliyor bunları öğrenme şansım var mı
Çift slot var orası bariz gözüküyor. Etiket biraz bulakık ama 8GB 2400MHz sanırım takılı olan bellek aynısından alınabilir.

İşlemci 2133 mhzye kadar destekliyor çizdiğim kısım 2. slot aynı modelden bulursan alabilirsin yada direk 2133 mhz 2x16 kit alabilirsin 32 gb daha iyi olur uzun süre daha kullanmak istiyorsan
1705961631177.png

sata takılır cd room söküp o şekilde

İşlemci 2133 mhzye kadar destekliyor çizdiğim kısım 2. slot aynı modelden bulursan alabilirsin yada direk 2133 mhz 2x16 kit alabilirsin 32 gb daha iyi olur uzun süre daha kullanmak istiyorsan
Alıntıyı görüntüle
bunun bi başka modelini bende kullandım bs107nt onda 8250u ve sk hynixin 2400 mhz rami vardı üstündeki ram modeline bakıp aynısını alabilirsin

bunun bi başka modelini bende kullandım bs107nt onda 8250u ve sk hynixin 2400 mhz rami vardı üstündeki ram modeline bakıp aynısını alabilirsin
Peki direkt 3200 alsam bir sıkıntı yaşar mıyım? Anakartım hp 8216 modeli ama internette bilgi yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,921
Üyeler
173,098
Son üye
Nart Kaan
Geri